Hjem > Nyheder > Indhold

Stempelstangslibningstilskud Optimering Forskning

Jan 15, 2019

Stikket er en nøglekomponent i den hydrauliske understøtning. Stempelstangen er et langt og relativt langt slank stykke. Kvaliteten af bearbejdning påvirker direkte følsomheden og nøjagtigheden af den hydrauliske støttehandling. På nuværende tidspunkt er valg af stempelstangslibningstillaeg ofte baseret på den eksisterende erfaring. For at forhindre slibetillæg er utilstrækkelig, er der en stor margen under efterbehandling, men effektiviteten er lav, hvilket påvirker hele komponentens behandlingscyklus og begrænser. Jackens produktionskapacitet.

Baseret på ovenstående grunde blev slibetillægene af forskellige længder, forskellige stangdiametre og forskellige skæreparametre målt, og slibetilskuddet og afslutningsparametrene for stangdelene blev optimeret som stængerne i sammenligning med finishhastigheden og slibeffektiviteten. Guidet dokumentation til efterbehandling, hvilket forbedrer slip effektiviteten, reducerer bearbejdningscykler for stangdele og reducerer produktionsomkostningerne.

Det kan ses, at slibetillægget i den nuværende proces er en margen, som kan sikre, at alle stænger kan formales. Denne margen er ikke mager nok. Samtidig kan slibetillæget reduceres yderligere på basis af tabel 1, hvorved slibekapaciteten øges. Imidlertid vil reduktion af slibetillægget øge præcisionskravene for den færdige bil, hvilket igen vil reducere produktionskapaciteten af den færdige bil. Derfor er det nødvendigt at afgøre, om der skal reduceres slipgodtgørelsen eller øge den fine bilfoder i henhold til slibekapaciteten og finishkapaciteten.www.honedtubing.com