Hjem > Nyheder > Indhold

Valg af stempelstangsmateriale

Dec 21, 2017

Ved behandling af stempelstangen, hvis 45 # stål anvendes. Under normale omstændigheder er der ikke tale om stor belastning på stempelstangen, det vil sige at gøre 45 # stål. Da 45 # stål er mere almindeligt anvendt i et mellemkulstofsluset strukturelt stål, er det fordi det selv vil have en højere styrke og bedre bearbejdelighed.

I stempelstangens 45 # stålproduktion, især efter at det har været korrekt varmebehandling, ville det være mere realistisk at opnå en vis grad af sejhed, duktilitet og slidstyrke i overensstemmelse hermed på den 45 # Stål, faktisk er det faktisk et af de mest anvendte vigtige materialer, når stempelstangen i forarbejdningen.

Desuden er behandlingen af ​​stempelstang, hvis brugen af ​​45 # stål, stempelstangen, når belastningen er relativt stor, det vil sige brugen af ​​40Cr stål til fremstilling. Da 40Cr stål er et mediumkulstofslugtet og hærdet stål, er dets egen hærder bedre, dens lavtemperaturs påvirkningstæthed. Især når det er efter slukning, vil det have bedre generelle mekaniske egenskaber.

På den måde skal vi faktisk være opmærksomme på, at det kan garantere, at stempelstangen kan have tilstrækkelig arbejdsintensitet. I lyset af dette er brugen af ​​40Cr stål til fremstilling af en stempelstang ofte det tilfælde, at den vil blive brugt til kraftige belastninger eller kraftige transmissioner, der kræver stort stempelstangsudstyr.

Endelig skal vi faktisk være opmærksomme på ovenstående beskrivelse af materialet, det vil sige når stempelstangen behandler mere almindeligt anvendte materialer. Ud over de ovennævnte to slags materialer til forarbejdning af stempelstang er der imidlertid også der vil være GCr15 stål eller Sus304, som direkte anvendes til at fremstille forarbejdningsmaterialet på stempelstangen.http: //www.honedtubing .com /