Hjem > Nyheder > Indhold

Stempelstænger anvendes stort set i industrimaskiner

Aug 23, 2017

Stempelstang er faktisk brugt til cylinder, cylinder, hydraulisk cylinder bevægelse af gennemførelsen af en komponent til at støtte stempel arbejdskomponenter, er meget udbredt i industrielle maskiner dele, kan hovedet spille rollen som transmissions drejningsmoment, bære lasten.

Stempel Hvis mediet er trykluft kaldes også cylinderen, stempelstang, hvis dampen er cylinderen, hvis oliemediet er cylinderen, er et lige slag af forkropsstyrken, hovedsageligt ved stempelcylinderen, stempel, stempelstangsammensætning . Stempelstangen frembringer en lineær forskydning (bevægelse) med en bestemt trykkraft under tryk på trykmediet i stemplet (kraft = mediumtryk * effektivt område af stemplet). Stempelstangen er fremspringets udgangsstang, som kan skubbe tilpasningen eller udførelsen af forbindelsen. Enheden forskydning udgør aktuatoren, såsom med ventilforbindelsen, kan stempelstangen bestå af styreventil. Det er også muligt at ændre den lineære bevægelse til en rotationsbevægelse ved hjælp af en mekanisk transmissionsmekanisme, såsom en krumtemekanisme eller en tandstangsmekanisme.

Stempelstang funktioner:

1, under normale omstændigheder vil stempelstangen blive udformet i en cylinder, stempelstang hvis den større diameter, du kan direkte bruge den hule stempelstang.

2, vil stempelstangen normalt være lavet af 45 stålmaterialer. Hvis der er en større slagkraft, skal der være tungt lasttransmissionskasse for at sikre, at stempelstangen har tilstrækkelig arbejdsstyrke, og den skal være lavet med 40Cr stål.

3, stempelstangens overflade er krom, stempelstang vil have fremragende fysiske egenskaber, kan have god modstand mod friktion og korrosionsbestandighed og så videre.

4, stempelstangen fremstillingen, bør blanket være den første smedning, mekanisk skrubning efter quenching og temperering behandling, hårdhed HB = 230 ~ 250. Formålet med hærdning er at forbedre bearbejdeligheden og forbedre arbejdsstyrken af materialet.

Brug af stempelstænger:

Da stempelstangens hovedrolle skal passere drejningsmomentet, bære lasten, stempelstangen, så den kan påføres en række forskellige lineære bevægelser af det mekaniske system. For eksempel er den egnet til brug i forskellige typer cylindre, cylindre, hydrauliske pneumatiske, byggemaskiner, emballeringsmaskiner, træbearbejdningsmaskiner, stempelstangstransportmaskiner, tekstilmaskiner, tryk- og farvemaskiner, støbemaskine, sprøjtestøbemaskine, bil Fremstilling og anden mekanisk styrestang, mandrel og så videre.