Hjem > Nyheder > Indhold

Stempel stænger er meget udbredt i industrimaskiner dele

Oct 10, 2017

Piston rod bruges faktisk til cylinder, cylinder, hydraulisk cylinder bevægelse af gennemførelsen af en komponent til at støtte de tilsluttende dele stempel arbejde, er almindeligt anvendt i industrielle maskindele, stempelstang vigtigste kan spille rollen som transmission drejningsmoment, bærer belastningen.

Piston rod funktioner:

1, under normale omstændigheder stempelstangen vil blive udformet i en cylinder, hvis den større diameter, kan du direkte bruge de hule stempelstang.

2, under normale omstændigheder stempelstangen vil blive foretaget af 45 stål materiale. Hvis der er en større indvirkning kraft, omstændigheder tung belastning transmission, for at sikre, at stempelstangen har nok arbejde styrke, stempelstang gøres med 40Cr stål.

3, stempelstang overflade er chrome, det vil have gode fysiske egenskaber, kan have en god modstand mod friktion og korrosion modstand og så videre.

4, stempelstangen fremstilling, blanktegn, bør den første smedning, stempelstang mekaniske skrub efter dæmper og temperering behandling, hårdhed HB = 230 ~ 250. Formålet med temperering er at forbedre bearbejdelighed og forbedre arbejde styrken af materialet.

Brug af stempelstænger:

Da stempelstangen vigtigste rolle er at passere drejningsmomentet, bærer belastningen, så det kan anvendes til en lang række forskellige lineær bevægelse af det mekaniske system. For eksempel, det er egnet til brug i forskellige typer af cylindre, cylindre, hydrauliske pneumatiske, entreprenørmaskiner, pakkemaskiner, Træbearbejdningsmaskiner, transport maskiner, tekstilmaskiner, udskrivning og farvning maskiner, die casting maskine, sprøjtestøbning maskine, stempelstang automobile manufacturing og andre mekanisk guide rod, dorn og så videre.

Piston rod er at støtte stempel for at gøre arbejdet med de tilsluttende dele, de fleste af programmet i cylinder, cylinder bevægelse af gennemførelsen af komponenter, er en hyppig bevægelse, høje tekniske krav i de bevægelige dele. Så dens vigtigste egenskaber og krav, at du kender?

Stempelstang arbejde kræfter krav er primært afspejles i valget af stempelstangen materiale, den nuværende flertal af brugen af 35 stål, 45 stål, dens arbejdsindsats er repræsentant, stempelstangen til at opfylde behovene hos mange gange, for at opfylde behovene i højere styrke nu 40Cr stål 42Cr og så på typen materiale, fjerne materialet afspejles også i materiale forarbejdning ansigt, såsom smedning, dæmper og så videre.

Overfladeruhed og så videre har altid været et meget vigtigt spørgsmål i den forarbejdende industri. Det er en vigtig del af kvaliteten af behandling. Størrelsen af dens værdi har et fantastisk forhold til brug tid. Fordi de bevægelige dele af stempelstangen er forpligtet til at opfylde de krav, herunder fine biler, polering, stempelstang rullende og så mange processer, det var sagde Ra0.4 var Ra0.8, Ra0.2.

For at forbedre råhed, selv er en måde at forbedre korrosionsbestandighed, anti-slid evne. Men nu de fleste tilfælde vil være krom, nikkel og andre måder at beskæftige sig med, stempelstang er det værd at bemærke, at tykkelsen af den større indflydelse i chrome, som skal tages alvorligt.