Hjem > Nyheder > Indhold

Stempelstænger har god modstand mod friktion

Aug 11, 2017

Stempel Hvis mediet er komprimeret luft, kaldes også cylinderen. Hvis dampen er cylinderen, hvis oliemediet er cylinderen, er en straight stroke af forkroppen, hovedsageligt ved stempelcylinderen, stempel, stempelstangsammensætning. Stempelstangen frembringer en lineær forskydning (bevægelse) med en bestemt trykkraft under tryk på trykmediet i stemplet (kraft = mediumtryk * effektivt område af stemplet). Stempelstangen er fremspringets udgangsstang, som kan skubbe tilpasningen eller udførelsen af forbindelsen Enheden forskydning, stempelstangen udgør aktuatoren, såsom med ventilforbindelsen, kan bestå af styreventil. Det er også muligt at ændre den lineære bevægelse til en rotationsbevægelse ved hjælp af en mekanisk transmissionsmekanisme, såsom en krumtemekanisme eller en tandstangsmekanisme.

Stempelstang er faktisk brugt til cylinder, cylinder, hydraulisk cylinder bevægelse af gennemførelsen af en komponent til at understøtte stempel arbejdskomponenter, Stempelstang er meget udbredt i industrielle maskindele, de vigtigste kan spille rollen som transmissions drejningsmoment, bære lasten .

Stempelstang funktioner:

1, under normale omstændigheder vil stempelstangen blive udformet i en cylinder, stempelstang hvis den større diameter, du kan direkte bruge den hule stempelstang.

2, vil stempelstangen normalt være lavet af 45 stålmaterialer. Hvis der er en større slagkraft, tunge lasttransmissionskasse, for at sikre at stempelstangen har tilstrækkelig arbejdsstyrke, skal stempelstangen fremstilles med 40Cr stål.

3, stempelstangens overflade er krom, har fremragende fysiske egenskaber, kan have god modstand mod friktion og korrosionsbestandighed og så videre.

4, stempelstangfremstillingen, bør blanket være den første smedning, stempelstang mekanisk rude efter afkøling og temperering behandling, hårdhed HB = 230 ~ 250. Formålet med hærdning er at forbedre bearbejdeligheden og forbedre arbejdsstyrken af materialet.

Brug af stempelstænger:

Da stempelstangens hovedrolle skal passere drejningsmomentet, bære lasten, så den kan anvendes til en række forskellige lineære bevægelser af det mekaniske system. For eksempel er stempelstangen egnet til brug i forskellige typer af cylindre, cylindre, hydrauliske pneumatiske, byggemaskiner, emballeringsmaskiner, træbearbejdningsmaskiner, transportmaskiner, tekstilmaskiner, tryk- og farvemaskiner, støbegods, sprøjtestøbemaskine, bil Fremstilling og anden mekanisk styrestang, mandrel og så videre.