Hjem > Nyheder > Indhold

Stempelstænger Opfylder faktiske produktionskrav

Jun 23, 2017

PISTON ROD Design MATERIALER

1, brug af udstyr, emneforhold.

2, strukturen af organisationen funktioner, belastning, hastighed, størrelse af rejse og bevægelseskrav.

3, det valgte hydrauliske system arbejdstryk.

4, materialer, stempelstang tilbehør og behandlingsteknologi af den nuværende situation.

5, relevante nationale standarder og tekniske specifikationer.

6. Stempelstangen skal underkastes meget tung belastning under Dora, Stempelstangs tilstand og den har god langsgående stabilitet under flere trykbetingelser.

Hvad er brugen af stempelstængerne!

At passere kraften på krumtapakslen til stemplet.

Første benzinpumpeolie fra brændstoftanken til forstøveren, bliver forstøvet efter brændende kraft! Denne kraft skubber stempelbevægelsen. Stempelet overfører kraften gennem stempelstangen til krumtapakslen, stempelstangen, krumtapakslen roterer og overfører kraften til gearkassen, så bilen er væk! I det hele har stempelstangen en kraft i overførslen af rollen!

Smedningsmetoden til storstempelstangstangen fremstilles sædvanligvis af smedning, og metoden til stempelhovedstøbeformning og stempelstangsvejsning anvendes til at reducere bearbejdningsværdien af stempelstangshoved. Processen er at bearbejde stempelstangen med smedning og smedning af kombineret formning, der ikke blot danner stempelstangens hovedform, men også at realisere stangets hoved som helhed. Samtidig kan denne proces opnå 1 sæt forme til fremstilling af flere forskellige specifikationer af produktet. Nøgleord: stempelstang; smede; smedning; smedning; Stempelstang kombineret smedning med opbygning tempoet i Midwest, markedet for stor gravemaskine bliver mere og mere aktiv.

Den store gravemaskine er hovedsagelig afhængig af arbejdscylinderen til at køre udstyrets drift, gravemaskinens arbejdscylinder er typen af en del af ingeniørgraven (den vigtige del eller garanterer sikkerhedsdelen), men stempelstangen er den vigtige del af forskellige arbejder cylindre. Fordi stempelstangen er i vekslende tilstand af træk- og kompressionsspænding, og den afsluttes øjeblikkeligt, er der en større belastningsbelastning, og varmen dannes ved tæt kontaktfriktion med fyldstoffet for at forøge temperaturen. Stempelstang Sådanne arbejdsvilkår kræver, at emnerne er smedede. Forarbejdningsprecisionen er høj, har den meget stærke syntese mekaniske ydeevne, med pakningskontaktdelen ved arbejdstemperaturens hårdhed at være høj, ruheden er Ra0.16.32.

Hvis stempelstangen ikke er korrekt konstrueret, fremstillet, brugt og vedligeholdt ukorrekt, kan den forårsage tidlige brud på stempelstangen, hvilket kan beskadige andre dele og kan forårsage skade på hele udstyret, når det er alvorligt.

Ifølge produktionssituationen er ingeniører og teknikere fra stempelstangen udvælgelse, varmebehandling, bearbejdning og andre aspekter af undersøgelsen, men undersøgelsen af grov produktion er meget få. Dette papir undersøger smedningsprocessen efter den faktiske produktion [527]. 1 original behandlingsteknologi og procesproblemer 1.1 Open Process Processing Technology i batchet af brugen af åben åben proces kan fuldt ud opfylde de faktiske produktionsbehov, men for masseproduktion er det åbenbart manglerne. Smedningsproces: Opvarmning → smedning (fri smedning hammer 2t) → normalisering → roughing → varmebehandling → efterbehandling. (1) Maskinering af arbejdsstyrke, helt afhængig af manuel behandling af kompleks form af stempelstangshovedet, er meget vanskeligt.