Hjem > Nyheder > Indhold

Stempelstænger med god modstand mod friktion

Jul 20, 2017
Hvad er stempelstangen? Stempelstang er faktisk brugt til cylinder, cylinder, hydraulisk cylinder bevægelse af gennemførelsen af en komponent til at støtte stempel arbejdskomponenter, er meget udbredt i industrielle maskindele, kan spille det vigtigste transmission drejningsmoment, bære belastningseffekt.

Stempelstang funktioner:

1, under normale omstændigheder bliver stempelstangen udformet i en cylinder, stempelstang hvis den større diameter, du kan direkte bruge den hule stempelstang.

2, vil stempelstangen normalt være lavet af 45 stålmaterialer. Hvis der er en større slagkraft, skal der være tungt lasttransmissionskasse for at sikre, at stempelstangen har tilstrækkelig arbejdsstyrke, og den skal være lavet med 40Cr stål.

3, stempelstangens overflade er krom, stempelstang vil have fremragende fysiske egenskaber, kan have god modstand mod friktion og korrosionsbestandighed og så videre.

4, stempelstangen fremstillingen, bør blanket være den første smedning, mekanisk ruvning efter quenching og temperering behandling, hårdhed HB = 230 ~ 250. Formålet med hærdning er at forbedre bearbejdeligheden og forbedre arbejdsstyrken af materialet.

Brug af stempelstænger:

Da stempelstangens hovedrolle skal passere drejningsmomentet, bærer stempelstangen lasten, så den kan anvendes på en række forskellige lineære bevægelser af det mekaniske system. For eksempel er den velegnet til brug i forskellige typer cylindre, cylindre, hydrauliske pneumatiske, byggemaskiner, emballeringsmaskiner, træbearbejdningsmaskiner, transportmaskiner, tekstilmaskiner, tryk- og farvemaskiner, støbemaskine, stempelstangsprøjtestøbemaskine, bil fremstilling og anden mekanisk styrestang, mandrel og så videre.

Stempelstangsmudsningsmetode anvendes sædvanligvis frit smedning, men også for at reducere forarbejdningen af stempelhovedet med stempelhovedet smedning og derefter med stempelstangsvejsemetoden. Fremgangsmåden er brugen af fri smedning og smedning af leddformning til at bearbejde stempelstangen, som ikke blot danner stempelstangens hovedform og for at opnå stempelstangens hoved som helhed. Samtidig kan denne proces opnå et sæt formproduktion af flere forskellige specifikationer af produktet. Nøgleord: stempelstang; smedning; fri smedning; smedning; Stempelstang smedning Med tempoet i byggeriet i det centrale og vestlige Kina for at fremskynde det store gravemaskine marked er blevet mere og mere aktiv [1]. Store gravemaskiner baserer sig hovedsageligt på arbejdscylinderen for at drive driften af udstyret. Gravemaskinernes arbejdscylindre er klasse A komponenter (vigtige dele eller garanterede sikkerhedsdele) i gravemaskinen. [2] Stempelstangen er også en vigtig del af de forskellige arbejdscylindre. Fordi stempelstangen er i træk og kompressionsspændingen skiftevis og øjeblikkelig færdiggørelse er der stor belastning, stempelstang og fyldstof i tæt kontakt med friktionen til at producere varme, så temperaturen selv. Denne arbejdstilstand kræver, at emner bliver smedet. Høj præcision bearbejdning krav, en stærk omfattende mekaniske egenskaber, Stempel Rod kontakt med fyldstof ved hårdhedens arbejdstemperatur er højere, ruhed Ra0.16μm ~ Ra0.32μm [3]. Hvis stempelstangens konstruktion er urimelig, kan fremstillingen, brugen og vedligeholdelsen af stempelstangen medføre, at den tidlige stempelstang går i stykker, det kan beskadige andre dele, hvilket kan forårsage ødelæggelse af hele udstyret [4]. Ifølge produktionssituationen er teknik- og teknisk personale fra stempelstangsvalg, varmebehandling, mekanisk forarbejdning og andre aspekter af undersøgelsen, men den blanke produktionsforskning er meget lille. I dette papir, ifølge den faktiske produktion af smed ru proces til at studere [527]. 1 den oprindelige proces teknologi og procesproblemer 1.1 fri smedning proces i hovedparten af brugen af fri smedning proces, kan opfylde de faktiske produktionsbehov, men for masseproduktion, det udsat sine mangler. Fri smedning proces: opvarmning → smedning (fri smedning hammer 2t) → normalisering → roughing → varmebehandling → efterbehandling. (1) bearbejdning intensitet, helt afhængig af manuel behandling af komplekse form af stempelstang hovedet, meget vanskeligt.