Hjem > Nyheder > Indhold

Stempelstænger med god modstand mod friktion og så videre

Aug 01, 2017

Stempelstangen frembringer en lineær forskydning (bevægelse) med et bestemt tryk, stempelstangen er udstødningens stød, kan forbindes med dens justering eller implementeringen af anordningens forskydning udgør aktuatoren, såsom med ventilforbindelsen Kan bestå af kontrolventil. Stempelstang Det er også muligt at ændre den lineære bevægelse til en rotationsbevægelse ved hjælp af en mekanisk transmissionsmekanisme, såsom en krumtemekanisme eller en tandstangsmekanisme.

Stempelstang er faktisk brugt til cylinderen, cylinder, stempelstang hydraulisk cylinder bevægelse af gennemførelsen af en komponent til at støtte stempel arbejdskomponenter, er meget udbredt i industrielle maskindele, kan de vigtigste spille rollen som transmissions drejningsmoment, bære lasten .

Stempelstang funktioner:

1, under normale omstændigheder, stempelstang stempelstang vil blive designet til en cylinder, hvis den større diameter, kan du direkte bruge den hule stempelstang.

2, vil stempelstangen normalt være lavet af 45 stålmaterialer. Hvis der er en større slagkraft, skal der være tungt lasttransmissionskasse for at sikre, at stempelstangen har tilstrækkelig arbejdsstyrke, og den skal være lavet med 40Cr stål.

3, stempelstangens overflade er krom, stempelstang vil have fremragende fysiske egenskaber, kan have god modstand mod friktion og korrosionsbestandighed og så videre.

4, stempelstangfremstillingen, blancet bør være den første smedning, mekanisk skrubning efter quenching og temperering behandling, hårdhed HB = 230 ~ 250. Stempelstang Formålet med hærdning er at forbedre bearbejdeligheden og forbedre arbejdsstyrken af materialet.

Brug af stempelstænger:

Da stempelstangens hovedrolle skal passere drejningsmomentet, bære lasten, så den kan anvendes til en række forskellige lineære bevægelser af det mekaniske system. For eksempel er den velegnet til brug i forskellige typer cylindre, cylindre, hydrauliske pneumatiske, byggemaskiner, emballeringsmaskiner, træbearbejdningsmaskiner, transportmaskiner, tekstilmaskiner, tryk- og farvemaskiner, støbegods, sprøjtestøbemaskine, bilproduktion og Anden mekanisk styrestang, mandrel og så videre.

Hvad er stempelstangens hovedrolle?

Funktion 1: Stempelstangen anvendes hovedsageligt til hydraulisk pneumatisk maskinteknik, stempelstang til bilproduktion, stempelstang, stempelstangvalseproces, fordi overfladelagets venstre overflades restpressionsspænding hjælper overfladen af små revner lukket, forhindrer erosion. Udvidelse, Den første benzinpumpe fra tanken til forstøveren, få ilden efter forbrændingskraften, stempelstangen kraften til at fremme stemplets bevægelse, stemplet og derefter gennem stempelstangen til krumtapakslen, krumtapakselrotation efter overførslen til Gearkasse, så bilen forlod, i hvilken hele stempelstangen spillede en rolle i kraftoverførslen.

For det andet kan brugen af stempelstang forbedre overfladekorrosionsmotstanden og kan forsinke dannelsen eller udvidelsen af træthedssprækninger, stempelstangen, hvorved cylinderstangens træthedsstyrke forbedres. Ved rullning danner den rullende overflade et koldt hærdet lag, der reducerer den elastiske og plastiske deformation af slibekontaktoverfladen, hvorved slidbestandigheden af cylinderstangens overflade forbedres, samtidig med at den forbrænding, der skyldes formaling, undgås.

For det tredje, stempelstangen ruller, overfladen ruhedsværdien falder, kan forbedre de matchende egenskaber, samtidig med at stempelstangstempelets bevægelse af tætningen eller forseglingsfriktionsskaden reduceres, stempelstang forbedrer cylinderens samlede levetid, rullende proces er en yderst effektiv Og højkvalitets procesforanstaltninger er at diameter 160mm spejl Dr. Licensrullehoved som et eksempel for at bevise den rullende virkning, rullende cylinderstangsoverfladen ved at rulle Ra3.2 ~ 6.3um reduceret til Ra0.4 ~ 0.8um, den Cylinderstangens overfladehårdhed steg med ca. 30%, overfladens træthedsstyrke i cylinderstangen steg 25%.

Hvad er stempelstangens hovedrolle i dag, vi deler her, kvaliteten af stempelstangsbehandling har direkte indflydelse på hele produktets levetid og pålidelighed, krav til stempelstangsbehandling, overfladens ruhedskrav Ra0.4 ~ 0.8um, koaksialgraden , Krav til slidstyrke, så vi bør være opmærksomme på valg af tid til at vælge god værdi for pengene.