Hjem > Nyheder > Indhold

Positionering Base Valg og proces analyse af rustfrit stål stempelstang

Nov 17, 2017

Behandlingen af ​​stempelstang i rustfrit stål er hovedsageligt gennem rulleprocessen, hvilket er en højkvalitetsproces og høj kvalitet. Ved fremstillingen af ​​stempelstang af rustfrit stål kan produktets rullende overflade effektivt danne et koldt hærderlag, der kan reducere elasticiteten og plastisk deformation af paringsfladen, mens stempelstang af rustfrit stål anvendes. På denne måde forbedres olieresylinderens slidstyrke, og den forbrænding, der skyldes formaling undgås.

Efter at produktet er rullet, vil overfladens ruhed falde, så det kan forbedre kvaliteten af ​​stempelstangen i rustfrit stål, effektivt reducere friktionsskaderne af oliekylinderstangstempelbevægelsen for at forsegle ring eller tætning, begge forbedrer den samlede levetid for olie cylinder.

Ved normal brug kan stempelstangen i rustfrit stål modstå funktionen af ​​vekslende belastning. Stempelstang vedtager materiale 38CrMoALA, phi 500025.0mm x 770mm. Efter nogle termisk raffinering og overflade nitrering behandling er kernens hårdhed 28 ~ 32HRC, nitriddybden på overfladen er 0,2-0,3mm og overfladens hårdhed er 62 ~ 65HRC. På denne måde har stempelstangen en vis sejhed og god slidstyrke.

Strukturen af ​​stempelstangsproduktet i rustfrit stål er forholdsvis simpelt, men længdediameteren er større, så den tilhører de smalle akseldele. For at sikre maskinens nøjagtighed, skal vi ved drejning bruge grov drejning og finish dreje separat, og grov drejning og afslutning gør alle nødt til at bruge følgende hvile for at reducere deformationen af ​​emner under forarbejdning, og brug midterstøtten, når du arbejder på begge ender af tråden

Udvælgelse af positioneringsbase til stempelstang i rustfrit stål

For at sikre parternes justeringstolerance og placeringsnøjagtigheden af ​​hver del er alle bearbejdningsprocesser baseret på to centrale huller, som er i overensstemmelse med princippet om ensartede standarder. Produktet skal være i centerhullet ved forarbejdning, og Sørg for rensning af centerhullet. Centerhullet passer til den øverste tætning og sikrer god smøring.