Hjem > Nyheder > Indhold

Krav til Tolerance og materialevalg af rustfrit stål stempelstang

Nov 09, 2017

Der er mange anvendelser af rustfrit stål stempelstang. Derfor, forarbejdningskrav er relativt høj. Rustfrit stål stempelstang er en forbindende del, som understøtter arbejdet i stemplet, mest som bruges i cylinder og cylinder bevægelse aktuator. Det er en bevægelig del med høj frekvens og høje tekniske krav.

Krav til tolerance af rustfrit stål stempelstang:

Rustfrit stål stempelstang er primært at øge sin ledende rolle og øge støtte overfladeareal af produktet, for at reducere slid og forbedre levetid af den hydrauliske cylinder. Kvaliteten af den hydrauliske cylinder afhænger i høj grad af kvaliteten af stempelstangen. Så er de bearbejdning krav til stemplet meget høje.

Den rundhed og cylindricity fejl indvendig hul og ydre diameter af rustfrit stål stempelstang må ikke være større end halvdelen af de dimensionelle tolerance. Coaxiality tolerance af den ydre diameter på stempelstangen og forsegling sporet er inden for 0,02 mm. Vertikalitet tolerance af hydraulisk cylinder ende ansigt med hydraulisk cylinder akse er generelt mindre end 0,04 mm/100 mm.


Materialevalg af rustfrit stål stempelstang

Der er mange anvendelser af rustfrit stål stempelstang. Så er det bestemt om den materialevalg. Generelt, vil den avancerede teknologi af kolde efterbehandling, CNC mill slibning og polering af høj præcision blive brugt til at producere de 420 rustfrit jern skaft, høj præcision koldt tegning rør, slebet tube, høj frekvens quenching aksel, osv. Alle indekser stempelstang og olie cylinder fremstillet af vores virksomhed opfylder og overstiger den nationale standard. Produktet har fordelene ved energibesparelser, materielle besparelse, høj grad af finish, høj præcision, god lineær ydeevne.

Rustfrit stål stempelstang bruges ofte i 45# stål, beslutningsproces, så produktet vil have en forholdsvis stærk indvirkning kraft. Tung belastning transmission er lavet af stål, 40Cr, som er at sikre, at stempelstangen har nok arbejde styrke. Stempelstangen er normalt designet til at være en cylinder. Hvis diameteren er større, kan det også bruges til den hule stempelstang.