Hjem > Nyheder > Indhold

Lige akse er meget praktiske

Aug 11, 2017


Den lineære akse er en lineær bevægelse system med høj præcision, lave omkostninger og lille friktion modstand. Lige akse bruges i kombination med guide skaft, brugen af rullende bevægelse af bolden til at opnå ubegrænset lineær bevægelse af ordningen med direkte-handler.

Som bærende bolden og akslen var i punkt kontakt, lineære akslen så brugen af lille belastning. Bolden er roteret med minimal friktion til at opnå en høj grad af jævn bevægelse

Lige akse er inde i den ydre ring med en stålkugle bur, bur med en antallet af skåle, bolde for uendelig cirkelbevægelser. De to ender af holderen er fast med en pakning, og et hak vindue er fastsat i retning af den lineære spor hvor de stålkugler udsættes for at tvinge. Denne del er den rullende kontakt mellem den indlæste stålkugle og skaft, med en meget lav friktionskoefficient Relative bevægelse.

Så de lineære kuglelejer for mekanisk udstyr, automatiseringsudstyr, lineære aksel energibesparende udstyr, den mest hensigtsmæssige valg af kuglelejer.

Lineær aksel er en meget vigtig del af den lineære guide, er en billig produktion af lineære bevægelse system for uendelig rejse og cylindrisk skaft med brugen. Lineær skaft som bærende bolden og akslen var i punkt kontakt, så brugen af lille belastning. Bolden er roteret med minimal friktion til at opnå en høj grad af jævn bevægelse.

Som med skrue bolden er lineær akslen meget udbredt i elektronisk udstyr, trækstyrke, afprøvning af maskinen og digital tredimensionalt koordinat måle udstyr og andre præcision udstyr og multi-akse værktøjsmaskiner, presser, værktøj Slibemaskine, automatiske gas skæremaskine, printer, kortet sortering maskine, lineære aksel mad emballage maskine og andre industrielle maskinanlæg og industrimaskiner glidende dele, er meget bred, men også meget praktisk.

Drive en masse måder, kan generelt være anvendte servomotor, stepper motor, men også nyttige roterende cylinder, rotation vil blive konverteret til parallel bevægelse.

Standard lineær guide og justerbar lineær skaft kan skelnes i udseende. Standard lineær aksel form er en cylindrisk, justerbar på dette grundlag, åbnede et lille slot, lineære aksel bruges til at justere størrelsen af den indvendige diameter. Og vilkårligt kan ændre dens størrelse ved hjælp af teknologi.