Hjem > Nyheder > Indhold

Rette aksler anvendes i stigende omfang

Aug 23, 2017


Den lineære akse er et lineært bevægelsessystem til lave omkostninger til uendelig rejse med cylindriske aksler.

Den lineære akse anvendes i forbindelse med den slukkede lineære drivaksel. Et system til uendelig lineær bevægelse. Belast kugle og sluk drivakslen, fordi det er punktkontakt, Linear Shaft tillader lasten er lille, men den lineære bevægelse, friktionsmodstanden af den mindste, høj præcision, hurtig bevægelse.

Lineære aksler anvendes i vid udstrækning i elektronisk udstyr, fødevaremaskiner, emballeringsmaskiner, medicinsk udstyr, trykmaskineri, tekstilmaskiner, maskiner, udstyr, robotter, værktøjsmaskiner, CNC værktøjsmaskiner, Linear Shaft automotive og digital tredimensionel koordinat måleudstyr og andre Præcisionsudstyr eller specialmaskiner industri.

Den lineære akse er et lineært bevægelsessystem med høj præcision, lav pris og lille friktionsmodstand. Lige akse anvendes i kombination med styreakslen, brugen af kuglens bevægelige bevægelse for at opnå ubegrænset lineær bevægelse af det direktevirkende system.

Da lejekuglen og akslen var i punktkontakt, anvendte Linear Shaft brugen af lille belastning. Kuglen drejes med minimal friktion for at opnå en høj grad af glat bevægelse

Lige akse er inde i den ydre ring med en stålkuglebur, Linear Shaft bur med et antal skåle, bolde til uendelig cirkulær bevægelse. De to ender af holderen fastgøres med en pakning, og et indskæringsvindue er tilvejebragt i retning af det lineære spor, hvor stålkuglerne udsættes for kraft. Denne del er den rullende kontakt mellem den lastede stålkugle og akslen, Linear Shaft med en meget lav friktionskoefficient Relativ bevægelse.

Så de lineære kuglelejer til mekanisk udstyr, automatiseringsudstyr, Lineær Shaft energibesparende udstyr, det mest hensigtsmæssige valg af lejer.

Fjerde klassificering:

1, ifølge materialepunkter

Shell: rustfrit stål, bærende stål, aluminiumslegering (med en lineær akse);

Cage: harpiks, rustfrit stål, bærende stål;

Overfladebehandling: Forkromning, nikkelbelægning, overfladeanodisering (ekstern fiksering af lineær aksel) og så videre;

Vores serie af lineær akse er skallet stål, foret med harpiks bur, Linear Shaft overfladen er ikke forarbejdede produkter; Med en lige akse er mere end almindelig ligeaksel uden for aluminiumslegeringen.

2, ifølge formpunkterne

Åben type, lukket type

Lige type, enkelt type (almindelig type), dobbelt foringstype (udvidet type);

Flanged single type med flanged dobbelt foring;

Dobbeltskåret flange type, den midterste snitflange type, firesidet skæreflange type;

Med fast sædehøjde firkantet (fast sædemateriale aluminiumslegering, overflade anodiseret), med fast sæde udvidet firkant og så videre.

3, ifølge seriepunkterne

Lige akse efter serie, opdelt i to serier, som LM og LME serien.

LM-serien til Asien, Sydøstasien, Japan, Sydkorea, Kina og så videre.

LME-serien for Europa, USA, Tyskland, Linear Shaft Italy og andre regioner. To serier af strukturelle træk, ud over forskellige størrelser, forskelligt blænde tolerance, dens struktur er omtrent det samme.