Hjem > Nyheder > Indhold

Taler om misfarvning af stempelstangen af cylinderen

Feb 28, 2019

De forskellige handlinger af graveapparatets forende vedhæftning udføres af cylinderen. Cylinderen er modtagelig over for oliekvalitet og ydre faktorer under hyppige frem- og tilbagegående bevægelser, hvilket kan forårsage misfarvning af overfladen af de enkelte stempelstænger fra den brune eller blå ring. Striben til den senere mørkeblå eller sorte vedhæftningscoating, der ikke kan tørres af med organiske opløsningsmidler. Dette fænomen er særligt alvorligt for spandstemplet.

1. Hvorfor er stempelstangen farvet?

Fordi den hydrauliske olie indeholder mere komplekse additiver, vil additivet krystallisere og klæbe til stempelstangens overflade under den specifikke temperatur og det høje tryk i hydraulikolien. Under virkningen af hydraulikcylinderens olietætningsforskydningskraft vil stempelstangen være misfarvet. fænomen. Forskellige kvaliteter af hydraulisk olie bør ikke blandes så meget som muligt, ellers vil kvaliteten af olien blive nedbrudt, og hvis det er alvorligt, vil olien blive forringet. Den hydrauliske olie indeholder en række additiver med specielle effekter. Når der blandes olier med forskellige systemadditiver, vil det påvirke dets ydeevne og endda forringe udfældningen af additiverne. I dette tilfælde er det let at få stempelstangen til at blive farvet. .

Når den hydrauliske olie anvendes mere end udskiftningscyklussen, bliver nogle af additivernes kemiske egenskaber særligt ustabile. Når den håndbetjente betjeningsenhedens cylinder udgraver hårde sten, fører det hyppige overløb af nogle arbejdscykler til cylinderens inderside. Den hydrauliske olie er i en lokal høj temperatur og højtryks tilstand, og stempelstangen af disse cylindre er tilbøjelige til misfarvning af cylinderstangen. Bucket cylinder stempelstang farve er især mærkbar, når en del af operatøren er brugt til at grave usplitte bjergskråninger med en separat spand. www.honedtubing.com