Hjem > Nyheder > Indhold

Fordelene og præcisionskravene ved overfladerullning af rustfrit stempelstang

Nov 28, 2017

Brugen af ​​stempelstang i rustfrit stål kan opnå mange aspekter af ydeevne. Sådanne produkter i brugen har en meget god korrosionsevne, især fordi stempelstangen i rustfrit stål skal sikre den glatte overflade af produktet og god brugskrav, kun på denne måde kan have bedre brugervenlighed.

Kvalitetsbehovet i stempelstangen i rustfrit stål er forholdsvis højt. Det højeste krav til overflade ruhed er Ra 0,4 μm. Flere cirkulære udløb i produkterne har også højere positionskrav til nøjagtighed. Bestemmelsen af ​​den fine behandlingsplan fordeler forarbejdningen af ​​stempelstangen i fem trin: Grov drejning (ydre cirkel, endeflade og borecenter osv.), Færdig drejning (ydre cirkel, trin og sekundær overflade mv.) Grovslibning ( ydre cirkel af grovslibning), halvslibning, præcisionsslibning.

Stempelstangen i rustfrit stål vedtager specielt maskinværktøj og specialudstyr med høj produktionshastighed, udstyret med speciel armatur. Nøjagtigheden opnås ved hjælp af delstrimmetode for at reducere antallet af processer, forkorte procesruten og forbedre produktionseffektiviteten. Princippet om proceskoncentration bruges til at sikre positionens nøjagtighed mellem hver behandlingsoverflade, gemme installationstiden, reducere antallet af bevægelige dele, forenkle produktionsplanlægningen, produktionsorganisationen, reducere antallet af arbejdsklemmer og forkorte hjælpetiden.

Produktionsprogrammet for stempelstangen i rustfrit stål er masseproduktion, så der anvendes tre-grebs chuck, dobbelt-center og speciel armatur til fræsemaskiner. Bestem princippet om at begrænse forbruget: Vælg først det største tilbageindgreb i forkant. For det andet skal du under belastning af maskinværktøjets kraft og stivhed opfylde forarbejdningsoverfladen og vælge belastningen så meget som muligt. Endelig bestemmes den optimale skærehastighed ifølge formlen.

Stempelstangen af ​​rustfrit stål behandles ved rullning. På grund af overfladestressen på overfladelaget er det nyttigt at forsegle overflademikrofonerne og blokere udbredelsen af ​​erosion. Derved forbedres overfladekorrosionsbestandigheden, idet stempelstangen kan forsinke dannelsen eller udvidelsen af ​​træthedsspring, således at cylinderstangens træthedsstyrke forbedres.

Gennem rulleformning dannes der et lag af koldtværdingslag på overfladen af ​​rullning, hvilket reducerer den elastiske og plastiske deformation af kontaktfladen af ​​slibekontaktoverfladen og således forbedrer slidstyrken på overfladen af ​​cylinderstangen, og undgå forbrænding forårsaget af slibning. Efter rullning falder overfladens ruhedsværdi, hvilket kan forbedre den matchende egenskab. På samme tid reduceres friktionsskaden af ​​tætningsringen eller tætningskomponenterne, når cylinderstangens stempelbevægelse og hele cylinderens levetid forbedres.

http://www.honedtubing.com/