Hjem > Nyheder > Indhold

Cylinderen har en vandtæt og støvtæt ydeevne

Aug 01, 2017

Betjeningen af cylinderen er meget enkel og nem at installere, meget nem at installere, det er ikke for komplicerede trin og brug, så det kræver ikke personaleets drift, behøver ikke have en høj faglig viden

Sammenlignet med andre komponenter i handlingen er luftcylinderens udgang fra cylinderen forholdsvis stor

Cylindre er ikke kun meget nemme at bruge, det er ikke brugt til nogle af miljøkravene, uanset om det er høj temperatur drift eller lavtemperatur drift cylinder kan fungere korrekt, luftcylinder og det har også en vis vandtæt og støvtæt ydeevne, Luftcylinder kan tilpasse sig en meget hård anvendelse af miljøet, hvilket er cylinderen i vid udstrækning og anbefalede årsager

Cylinder, som kan siges at være meget almindelig og almindeligt anvendt, luftcylinder hovedsagelig fordi den er meget udbredt, så i nogle områder ses det ofte sin skygge.

Cylinderen er sammensat af cylinder, endehætte, stempel, stempelstang og tætning osv. Den interne struktur er som følger:

(1) cylinder

Cylinderens borestørrelse repræsenterer størrelsen af cylinderudgangskraften. Stempler i cylinderen for at gøre en glat gengivende glidning, overfladens overfladens overfladens overflade skal nå Ra0.8μm. SMC, CM2 cylinderstempel på brugen af en kombination af tætningsring for at opnå tovejs forsegling, luftcylinderstempel og stempelstang med nitterleder, uden møtrikker.

(2) Slutdæksel

Slutdækslet er forsynet med en indløbs- og udstødningsport, og nogle har også en buffermekanisme i endedækslet. Stangsidens endedæksel er forsynet med en tætningsring og en støvring for at forhindre lækage fra stempelstangen og forhindre, at det eksterne støv blandes i cylinderen. Luftcylinder Stangsidens endehætte er forsynet med en styremuffe for at forbedre cylinderens styrende præcision, bære en lille smule sidelast på stempelstangen, reducere mængden af stempelstangens nedadgående bøjning og forlænge levetiden af cylinderen. Styremuffen er sædvanligvis lavet af sintret olieholdig legering, fremadkobberstøbninger. Air Cylinder End cap bruges i det tidligere støbejerns støbejern for at reducere vægten og rusten, brug ofte aluminiumstøbning, mikrocylinder med brug af messingmateriale.

(3) stempler

Stemplet er en trykdel i cylinderen. For at forhindre stemplets venstre og højre kammer med hinanden kanalgas med en stempelforsegling. Stempel på slidringen kan forbedre cylinderens vejledning, reducere stempelringens slid, reducere friktionsmodstanden. Air Cylinder Slidstærkt ring lang brug af polyurethan, polytetrafluorethylen, klud og andre syntetiske harpiksmaterialer. Stempelets bredde bestemmes af størrelsen af forseglingen og længden af den nødvendige glidende del. Den glidende del er for kort til at forårsage tidligt slid og fast. Stempelmaterialer, der almindeligvis anvendes aluminium og støbejern, lille cylinderstempel af messing.

(4) Stempelstænger

Stempelstangen er den vigtigste del af cylinderen. Brug normalt højkarbonstål, overfladen ved hård kromatisk behandling, luftcylinder eller brugen af rustfrit stål for at forhindre korrosion og forbedre slidstyrken i ringen.

(5) sæler

Roterende eller reciprokerende dele af komponentforseglingen kendt som den dynamiske forsegling, den statiske del af forseglingen kaldes statisk tætning. Cylinder og slutningen af forbindelsesmetoderne er følgende: Den overordnede type, rivetype, gevindforbundet tilslutningstype, flangetype, stangtype.

(6) Cylinder arbejde med trykluft i olietågen på stempelsmøring. Der er også en lille del af den smøringsfri cylinder.