Hjem > Nyheder > Indhold

Honingrøret har karakteristika for bøjningsresistens

Jun 23, 2017

Yu Yu-møllen har en speciel struktur med et hul tværsnit, så det anvendes i vid udstrækning som en ledning til transport af væsker, såsom olie, naturgas, vand og en række faste rørledninger, der styres af honing. Selvfølgelig er honingrøret også et af valgene i fremstillingslayout og mekaniske dele.

Selvfølgelig, såsom honingrør, så et rundt rør har også visse begrænsninger, såsom under forudsætning af planbøjning, er honey pipe svaghed meget åbenlyst. Kan ses, Honed Tube Anvendelsen af dette rør er også begrænset, brugerne i valg af tid, der skal anvendes i henhold til krav og betingelser.

Nogle gange er honingrøret et byggemateriale, som ikke brænder, og det har også karakteristika for jordskælvsresistens og bøjning. Honingrøret som byggemateriale i brandbeskyttelsen har dog nogle uundgåelige fejl, dets mekaniske funktioner, såsom stedet, træk og elastisk modul vil skyldes stigningen i temperatur og skarpt fald.

I dette tilfælde vil honingrøret miste sin oprindelige bæreevne, bøjning, deformation og andre problemer, hvis problemet ikke er opmærksom på og fortsætter med at bruge Honed Tube, er det bundet til at forårsage alvorligere negative konsekvenser. Derfor er det meget nødvendigt at udføre brandforebyggende behandling af honingrør.

Der er mange måder og midler, såsom brugen af adiabatisk, ildfaste flamme direkte brændende honingrør, hvilket reducerer varmeoverførselshastigheden, nedsætter den lokale temperatur og styrken af røret og så videre. Til reference til dette princip er den faktiske anvendelse af forebyggende foranstaltninger til forebyggelse af hængerør også mange.

Hoved- eller anvendelsen af outsourcinglaget, det vil sige Honed Tube, der hylder rørets overflade for at skabe et outsourcet lag, kan hældes støbning, men kan også anvendes sprøjtning. Samtidig kan outsourcinglaget også anvendes perlit, asbest, gips eller asbestcement, letbeton fremstillet af præfabrikeret stålrør, ved hjælp af klæbemidler, negle, bolte, der er fastgjort i stållayoutet, kan også hæves Gao slidrør.

Selv om nogle rør fremstilles på forskellige måder, kan de kollektivt betegnes som honingrør, hvor de refererer til varmvalsede rør, koldvalsede rør, koldtrukne rør, rør med ekstruderet rør, osv. Hvad er forskellene i Produktionsprocessen af disse honingrør?

Den første er det varmtvalsede rør, det produceres almindeligvis på den aktive valseværke, det resulterende faste røremne bliver grundigt inspiceret én gang for at bestemme ikke noget problem; Efter alt kan inspektionen ske i rørets blinde endeflade og sendes til opvarmningsovnen, der skal opvarmes, Honed Tube perforeret på piercemaskinen.

Tube Billet er gradvist dannet i hulrummet, efter at røret hedder kapillæren, og kapillæret skal sendes igen til den aktive valseværker for at fortsætte rullingen. Efter færdiggørelsen af hele muren på hele maskinen kan størrelsesmaskinen nå de krævede specifikationer, der skal sælges, og opfylde standarden for honingrøret.

For at opnå mindre størrelse og bedre kvalitet stål, Honed Tube er den nødvendige måde koldvalsning, koldtegning eller kombination af begge dele, så det har tilsvarende koldrullerør, koldtrukne rør, ekstruderet rør og så videre. Koldvalsede rør er normalt bearbejdet på tovalseværker, og stål rulles i ringformede huller dannet af koniske huller med variabelt tværsnit og fast konisk hoved.

Og et af honingrørene er den kolde udstødning i 0,5 100 t enkeltkæde eller koldt tegnemaskine med dobbelt kæde type behandles; Derefter anbringes det opvarmede rørstykke i en lukket ekstruderet cylinder, og piercerestangen og ekstruderingsstangen bevæger sig langs vejen, således at ekstruderingen ekstruderes fra et mindre hulhul.