Hjem > Nyheder > Indhold

Honingrørproduktionen er ved at starte i tredje kvartal, stålmarkedet er gunstigt

Mar 31, 2019

Ifølge dataene på den nationale jernmalm spot handelsplatform er der 69 samlede erklæringer med et samlet anmeldt antal 2.977 millioner tons og en omsætning på 170.000 tons. Relevante personer fra Beijing International Mining Rights Exchange sagde, at prisen på jernmalm-markedet begyndte at accelerere ned i sidste uge. Prisen på det almindelige pulvermalmmarked faldt med ca. US $ 5 i hele ugen. Markedsbudgettet fortsatte med at dukke op, og der var ingen mangel på købmænd til aktivt at sænke prisen. De seneste 20 # honingrør spot og futures fortsatte dog at falde, og 20 # honingrøremarkedspessimismen forværredes, hvilket forårsager de fleste mennesker at tro, at jernmalmpriserne stadig har plads til at falde og forsigtige. Da priserne fortsatte med at falde, begyndte købsordrer at blive vist på platformen i anden halvdel af sidste uge, hvilket tyder på, at nogle købmænd mener, at priserne har ændret sig hurtigt, eller der kan være en tilbagegang, men budene er lavere og undlader at lukke.

Industrien mener, at jernmalmfragt er blevet aktivt solgt i de sidste to uger, hvilket betyder, at kinesiske stålværker er fuldt bearish på den efterspurgte efterspørgsel, og det betyder også, at stålværker vil reducere produktionen i den nærmeste fremtid, og stålet markedstendens i tredje kvartal. fordelagtige. Men i juni, påvirket af vejret, vil efterspørgslen svække, og det vil tage tid for markedet at gå til lagre. Virkningen af stålværkernes produktionsnedskæringer vil forblive begrænset.

Negativ blev den vigtigste tone på stålmarkedet sidste uge. Den 23rd øgede prisfaldet på Tangshan billet markedet ventetid og se stemning; den 22. udmeldte National Bureau of Statistics i april detailhandel, maj industriel merværdi, og investeringsdata fra januar til april var mindre end forventet; Premier Li Keqiang påpegede, at for at opnå dette års udvikling Det forventede mål er at stole på stimuluspolitikker og direkte offentlige investeringer. Rummet er ikke stort. Denne erklæring har forværret markedsstemningen.

Siden da har stålværkerne sænket den sene pris successivt, og det høje råstål og varmtvalseproduktionen i april har ført til et mere intensivt udbud og efterspørgselsspil. Desuden har reservoirets funktion svigtet siden stålhandelskrisen, og nogle af virksomhederne er ivrige efter at sælge på markedet. Lavpris ressourcer er ikke godt afsendt, og høje priser er ingen at bekymre sig om. Den indenlandske varmtvalsende markedspris er accelereret.

Ifølge statistikkerne fra de relevante institutioner var der pr. 23. maj i forhold til 22. maj 21 fald i prisen på 4,75 mm varmespoler på 23 store hjemmemarkeder, hvoraf Guangzhou havde det største fald på 130 yuan / ton og 23 markeder med 4,75 mm varmespole. Den gennemsnitlige pris var 3.649 yuan / ton, ned 62 yuan / ton fra 22. maj. Desuden ramte sidste uges byggeri af stål og plade også et nyt lavt niveau for året. Ifølge skat Island undersøgelsen forventes markedet for det senere marked at falde med 75%, en stigning på 33 procentpoint fra sidste uge; sidstnævnte marked forventes at stige med 2%, hvilket er 5 procentpoint lavere end sidste uge; de resterende 23% tror jeg, at markedet vil være i en konsolideringsfase.

Industrianalytikere fortalte reportere, at stigningen i råstålproduktionen i første halvdel af maj var relateret til den gradvise forbedring af ny højovnsproduktion siden andet kvartal og også relateret til stigningen i produktiviteten af stålværker til fortynding af omkostninger. I lyset af, at makropolitikken mangler store positive og efterspørgselssiden er påvirket af den sydlige regntid, vil den daglige produktion af råstål, som stadig er højt, fortsat udøve pres på markedet.

www.honedtubing.com