Hjem > Nyheder > Indhold

Den lineære akse er et lineært bevægelsessystem

Jul 20, 2017

Lige akseegenskaber

Fra præstationsprøve synspunkt, på grund af brugen af forskellige genstande bærer, vil produktets ydeevne krav også ændre, selv for samme type, den samme slags bærende samme ydelse.

Den lineære akse er en lineær bevægelsesdel, der reducerer forbrugskostnaden og bruges sammen med den cylindriske aksel til uendelig kørsel. Fordi lejekuglen og akslen var i punktkontakt, anvendte Linear Shaft brugen af lille belastning. Kuglen roterer med minimal friktionsmodstand og opnår så høj volatilitet.

Lineær akse er et lineært bevægelsessystem, Linear Shaft dets produktionsomkostninger er meget lave, normalt forbundet med brugen af lejet. Og fordi kuglens leje og akslen af punktet blev slået ned, så belastningen er forholdsvis lille. Bolden roteres med en særlig lille friktionsmodstand for at opnå en høj præcision og stabil drift. Linjære akse af plastik og metal af punkterne, Linear Shaft den plastiske lineære aksel for at sikre deres egen smøreegenskaber, og metal lineær akse er rullende friktion, en er kontaktpunktet, så bevægelseshastigheden er høj, mens den anden er Overfladen af kontakten, Derved reducere bevægelseshastigheden. Hvordan kan vi sikre kvaliteten af den lineære aksel, vi skal teste mere Caixing, lineær akselprøvning relativ livstest, dens indhold er både omfattende og kompliceret. Ud fra egenskaberne af præstationsprøveindholdet kan den lineære aksel, fordi lejet er objektets funktion, være anderledes, så ydeevnekravene for produktet vil være forskellige, selv med samme type af leje de samme egenskaber, kan testen også have brug for Flere samtidige tests, så lineariteten af den lineære akse test er diversificeret, tilfældigt, vi skal sikre kvaliteten af produktet og derfor at blive mere testet.

Anvendelsen af lineære aksler er meget almindelig nu, især i industriproduktionen, er dens anvendelse i stand til effektivt at sikre normal drift af udstyret, som i løbet af kort tid kan få en god grund til udviklingen. Lige akse, som er et godt punkt, kan være vigtigere, Linear Shaft, fordi forståelsen af dette problem er i stand til effektivt at sikre, at valget af ret og for forståelsen af dette problem eller skal være gennem netværket. Følgende er de samme som "

At vide, at Kinas netværk nu er meget hurtigt, men det er ikke tidligt, men i den korte periode er udviklingsprocessen også i løbende forbedring, de involverede oplysninger er ret meget, folk er i stand til at forstå nogle For at kende problemet, er forståelsen af hvilket problem der er godt for den lineære aksel også fuldt ud brug af denne kanal, og det er ret praktisk. Linear Shaft Følgende er de samme som "

Faktisk er netværket en god måde at forstå den lineære akse på en god måde, behøver ikke at gå ud for at kunne forstå oplysningerne, men i processen skal stadig være mere opmærksom, vi skal tage de korrekte foranstaltninger For at sikre, at platformen, sådan information adgang vil være rigtige.