Hjem > Nyheder > Indhold

Metoden til måling af rethed i hulstemplet

Nov 11, 2017

Der er mange fordele ved at bruge hul stempelstang. På den ene side kan det naturligvis reducere vægten af ​​hele konstruktionen. På den anden side kan det yderligere forbedre brugen af ​​mekanisk udstyr. Med andre ord, med fremkomsten og anvendelsen af ​​hule stempelstang, har udstyret et større udviklingsrum i udførelsen og brugen.

For at give fuld udnyttelse af brugen af ​​hule stempelstang, skal den først og fremmest sikre sin ligehed. Ved processen med straightness detektion, ved du, hvilke metoder der kan bruges? Lad os lære at kende detaljerne nedenfor!

Generelt kan der vælges fire forskellige metoder for nøjagtigt at detektere den hule stempelstangs rethed. Den første metode er tonehøjdemetoden. Normalt anvendes denne metode hovedsagelig til måling af lange dele. For eksempel når stempelstangen er opdelt i flere små sektioner, kan de relative aflæsninger af hvert segment måles ved hjælp af niveauet, autokollimatoren og andre instrumenter. Derefter opnås lighedsfejlen via den relevante databehandling.

Den anden metode kaldes datainsamlingsenheden, der forbinder med opkaldsindikatormetoden. Måleprincippet for denne metode er at vælge maksimum og minimum af en målt data fra dataindsamlingsenheden og dialindikatoren og derefter beregne straightness-fejlen for den hule stempelstang automatisk i overensstemmelse med beregningssoftwaren i dataindsamlingsenhedens software. Brug af denne metode kan effektivt reducere fejlen som følge af kunstig læsning.

Den tredje metode kaldes mikrometri. Denne metode kan ikke kun bruges til at detektere straightness af hulstemplestang, men kan også bruges til at måle straightnessen af ​​anden cylindrisk ren ledning eller akse.

Den fjerde metode kaldes den passende metode. For eksempel i processen med at måle straightness af den hule stempelstang, kan vi bruge princippet om sammenligning mellem de målte egenskaber og de ideelle funktioner til at afslutte målingen.