Hjem > Nyheder > Indhold

Udførelsen af flasken

May 25, 2017

Cylindre skal være installeret i nøje overensstemmelse med de tekniske krav i solid og pålidelig, ikke løsne. Når du installerer de frem-og tilbagegaaende cylinder, olien Cylinder bør opnås følgende punkter:

1, skal før installationen, omhyggeligt kontrollere akselenden, hul, såsom forarbejdning kvalitet, chamfer og fjerne grater og derefter med Petroleum eller benzin til at rense og blæse tør.

2, installation overflade og stemplet glidende overflade, bør opretholde en vis grad af parallelitet og vertikalitet.

3. olie cylinder midterlinje bør koncentrisk med belastning kraft, olie Cylinder for at undgå forårsager sag at tvinge. Ellers er selve segl eller stemplet let at bære.

4, stempelstang ende pin hul bør stemme overens med ørering pin hul (eller øre akse) retning, ellers olie cylinder vil blive udsat for øre-aksen som omdrejningspunkt bøjning belastning, olie Cylinder producerer nedslidning, kortet vente fænomen.

5, i de større rejser, miljø temperatur højere lejligheder, olie cylinder kan kun ene ende fast, anden siden at opretholde en fri stretch tilstand, for at forhindre termisk ekspansion forårsaget af cylinder deformation.

6, store-takts cylinder, olien Cylinder bør i cylinder og stempel stang for støtte til at forhindre, at vægten af de nedadgående bøjning fænomen.

7, cylinderen tætningsringen bør ikke være for stram, især den U-formede segl Regiment, hvis alt for stram, stempelstang bevægelse modstand vil stige.

Overvåge og vedligeholde oplysninger om cylindre

I dag for dig at fortælle kendskab til cylinderen, vil gerne vide den relevante viden om cylinderen skal være bekymrede over, vil jeg opdatere hver af de forskellige oplysninger tanke! Lad os tage et kig på dagens indhold:

Cylinder og topstykke, stempel og stempelstang, forsegling enhed, enhed, buffer og udstødningssystemet udgør olie cylinder. Olie Cylinder som de vigtigste dele af cylinderen, søjle af minen, hydraulisk støtte, pistolen tube og så videre, forarbejdning kvaliteten af cylinderen direkte påvirker livet og pålideligheden af hele produktet. Cylinder forarbejdningskrav af høj, dens indre overfladeruhed krav til koaksial grad, slid modstand krav. Den grundlæggende egenskab ved cylinder er dybt hul behandling, og dens behandling har været Generer personale. Med valsningen, kan olie Cylinder overflade resterende trykstyrke stress bidrage til at lukke de overflade revner og hindrer udbygningen af erosion.

Cylinder er det hydrauliske system vil blive konverteret til mekanisk energi af executive-komponenter. Skyld kan opsummeres dybest set som ikke-standard hydraulisk cylinder misoperation, manglende evne til at presse belastningen og stempel glidende eller kravle og så videre. På grund af manglende forekomst af olie er cylinder nedetid fælles, fordi cylinder fejldiagnose og brug af vedligeholdelsesarbejdet er meget vigtigt.

Når cylinderen er repareret, er det nødvendigt at præcist at måle den indvendige diameter og rundhed af cylinderen, og hvis boringen er slidt mere alvorligt, det kan være slebet ved slibning dorn eller honing på kedeligt maskine. Når den ydre cirkel er slidt, klædningen kan repareres, og slid og ælde skal udskiftes. Hvis stempelstang slid, kan være første børste plating, og så slibe og endelig justere stempelstang og guide ærmet af den tilsvarende nøjagtighed, kan denne gang være hensigtsmæssigt at guide ærme rivning eller bil system guide ærme.

Når gennemførelsen af disse reparationer, skal du huske at erstatte alle slags gummi sæler i tid. Cylinder hydrauliksystem olietryk unormal smagning ydeevne for presset af mægling, når trykket ventil fiasko, system trykket er ikke op, helt uden pres, fortsat at opretholde høje pres, pres stigning og derefter falder ned og pres ustabilitet og så videre. Når olie cylinder er i en belastningsreaktion, gennemførelsen af hydrauliske systemkomponenter vil være vanskeligt at udføre normale arbejdscyklus, kan vises i oprindelige holdning er ikke i orden, bevægelse hastighed væsentligt reduceret, handlingen af kontrol ventil gruppen udsender ofte barske støj, olie Cylinder resulterer i unormal drift af maskinen, der påvirker udførelsen af maskinen.