Hjem > Nyheder > Indhold

Stempelstangen har stor betydning

Sep 25, 2017


Stempelstangen har stor betydning

Stempelstangen er hovedsagelig en kraft for overførsel af rollen, den første benzin pumpe olie fra brændstoftanken til forstøver, få forstøvede efter afbrænding kraft! Kraften, der skubber den stempel bevægelse. Stemplet sender kraft gennem stempelstangen til krumtapakslen, krumtapakslen roterer og sender kraft til gearkassen, således at bilen er borte.

PISTON Rod funktioner:

1, stempel stænger generelt er udformet i cylindrisk krop, hvis diameter er større, kan være brugt hule stempelstang.

2. stempelstænger er som regel lavet af 45 stål. Piston Rod med en større indvirkning, tung belastning transmission, med 40Cr stål fremstilling. Dette er at sikre, at stempelstangen har tilstrækkelig styrke, arbejde.

3, stempelstangen fremstilling, de tomme felter skal være smedet første, stempelstang mekaniske skrub efter kvalitetsbehandling, hårdhed hb = 230 ~ 250. Formålet med forordningen er at forbedre bearbejdning og forbedre arbejds styrken af materialet.

Stempelstangen er den tilsluttende del, som understøtter arbejdet i stemplerne, mest er brugt i cylinderen og cylinder bevægelse aktuator, stempelstang, som er en bevægende komponent med hyppige bevægelse og høje tekniske krav. Så dens vigtigste egenskaber og krav forklare du kender?

Arbejds styrken af stempelstangen er primært udtryk i udvælgelsen af stempelstangen materiale. I øjeblikket, de fleste af brugen af 35 stål, 45 stål, dens arbejdsindsats er repræsentant, Piston Rod kan møde en masse tid behov, for at opfylde de højere styrke har brug for nu har 40Cr 42Cr og så videre type materiale stål, fjerne materiale også indeholdt i behandlingen af m anvendelse af hjælpemidler i ansigtet, såsom smedning, justere kvalitet og så videre.

Overfladeruhed har altid været et meget vigtigt problem i den forarbejdende industri, er en vigtig del af kvaliteten af behandlingen, værdien af dens størrelse og anvendelse af tid har en stor forhold, på grund af den hyppige flytning af stempelstangen dele , Stempelstangen til at opfylde kravene i behovet for at medtage præcision køretøjer, polering, rullende og så på mange processer, nogle mennesker siger Ra0.4 folk sige Ra0 8, Ra0.2.

Forbedre uslebne krydser sig selv er en metode til at forbedre korrosionsbestandighed og anti-slid evne. Men nu i de fleste tilfælde vil være krom, nikkel og andre måder at beskæftige sig med, er det værd at bemærke, at tykkelsen af forkromning, dette skal tages alvorligt.

Vi ved alle at stempelstangen kan forsinke generation eller udvidelse af træthed revner, således træthed styrken af cylinder stangen er forbedret, især stempelstang er dannet af rullende og danner et lag af koldt hærdning lag, som reducerer elasticiteten og plastisk deformation af slibning parret, stempelstang kontakt flade således forbedrer slidstyrke af olie cylinder rod overflade og undgår brænde forårsaget af slibning.

Stempelstangen værker i form af frem-og tilbagegående bevægelse, for at øge levetiden af stempelstangen og reducere slid kapacitet på stempelstangen, 38CrMoAlA legeret stålkonstruktioner er valgt. Fordi produktionstypen hører til massefabrikation;

For at forbedre produktionseffektiviteten, Piston Rod det er tilrådeligt at bruge metoden smedning for at fabrikere ru. Ifølge de tekniske krav og forsamling krav på stempelstangen, bør venstre og højre side af stempelstangen og hullet i midten af de to parter vælges som fine datum.