Hjem > Nyheder > Indhold

Stempelstangen har god modstand mod friktionsegenskaber

Oct 31, 2017Stempelstangen anvendes faktisk i oliesylindere, cylindre, hydrauliske cylindre i bevægelsen af ​​de udøvende komponenter i et understøtende stempelarbejde i forbindelsesdelene, er en meget anvendt industrimaskineri, der hovedsagelig kan spille transmissionsmomentet, der bærer rollen af belastning.

PISTON Rod Funktioner:

1, under normale omstændigheder vil stempelstangen blive udformet i et cylindrisk legeme, stempelstang, hvis diameteren er større, du kan direkte vælge hul stemplestang.

2, vil stempelstangen normalt være lavet af 45 stålmaterialer. Hvis der er større belastning, skal kraftig lasttransmission for at sikre, at stempelstangen har tilstrækkelig arbejdsstyrke, først til at være fremstillet af 40Cr stål.

3, stempelstangens overflade er forkromet, har fremragende fysiske egenskaber, stempelstang kan have en god friktion og korrosionsbestandighed og så videre.

4, stempelstang fremstillingen, bør emnerne smedet først, mekanisk roughing efter kvalitetsbehandling, hårdhed hb = 230 ~ 250. Formålet med forordningen er at forbedre maskinens ydeevne og forbedre materialets arbejdsstyrke.

Anvendelse af stempelstangen:

Fordi stempelstangen hovedsageligt spiller rollen som transmissionsmoment, bærende belastning, stempelstang, så det kan påføres en række forskellige lineære frem- og tilbagegående bevægelser i det mekaniske system. For eksempel mere egnet til en række forskellige typer cylindre, cylindre, hydrauliske pneumatiske, ingeniørmaskiner, emballeringsmaskiner, træbearbejdningsmaskiner, transportmaskiner, tekstilmaskiner, tryk- og farvemaskiner, støbemaskine, sprøjtestøbemaskine, stempelstang bilproduktion og andet maskiner med styrestang, topstang og så videre.

Stempelstangen er forbindelsesdelen, som understøtter stemplets arbejde, hvoraf de fleste anvendes i cylinderen og cylinderbevægelsesaktuatoren, som er en bevægende komponent med hyppig bevægelse og høje tekniske krav. Så dets hovedtræk og krav forklarer du det?

Stempelstangens arbejdsstyrke er hovedsageligt udformet ved udvælgelsen af ​​stempelstangmaterialet. På nuværende tidspunkt er størstedelen af ​​brugen af ​​35 stål, 45 stål, dets ydeevne repræsentativ, kan opfylde en masse tid behov, for at opfylde de højere styrke behov har nu 40Cr stål 42Cr og så videre type materiale, stempelstang fjern materiale, der også er indbefattet i behandling af materialer i ansigtet, såsom smedning, justeringskvalitet og så videre.

Overfladenhed har altid været et meget vigtigt problem i forarbejdningsindustrien, er en vigtig del af kvaliteten af ​​forarbejdning, værdien af ​​dens størrelse og brugen af ​​tid har et godt forhold på grund af den hyppige bevægelse af stempelstangsdelene, For at opfylde kravene om behovet for at inkludere præcisionskøretøjer, polering, stempelstang rullende og så videre mange processer, siger nogle mennesker Ra0.4 folk siger Ra0 8, Ra0.2.

Forbedring af grovkrydsningen er en metode til forbedring af korrosionsbestandigheden og slidstyrken. Men nu vil de fleste tilfælde være krom, nikkel og andre måder at håndtere, det er værd at bemærke, at tykkelsen af ​​forkromning, dette skal tages alvorligt.