Hjem > Nyheder > Indhold

Stempelstangen har nok arbejde styrke

Sep 04, 2017

Piston rod bruges primært til cylinderen og hydraulisk cylinder inde, så det hovedsageligt spillede hvilken rolle?

Stempelstangen er hovedsagelig spillede en rolle i fremsendelsen af kraften, den første benzin pumpe olie fra tank til forstøver, få branden efter afbrænding kraft! Denne kraft at fremme flytning af stemplet. Stemplet derefter passerer kraft gennem stempelstangen til krumtapakslen, stempelstang og krumtapakslen roterer til gearkassen, så bilen er borte.

Piston rod funktioner:

1, stempelstangen er generelt udformet i en cylinder, hvis den større diameter, tilgængelige hule stempelstang.

2, stempelstangen er som regel lavet med 45 stål. Piston Rod der er en større indvirkning kraft, tung belastning transmission, med 40Cr stål fremstilling. Dette er at sikre, at stempelstangen har nok arbejde styrke.

3, stempelstangen fremstilling, blanktegn, bør den første smedning, mekaniske skrub efter dæmper og temperering behandling, hårdhed HB = 230 ~ 250. Stempelstangen formålet med temperering er at forbedre bearbejdelighed og forbedre arbejde styrken af materialet.

Vi ved alle, at stempelstangen kan forsinke generation eller udvidelse af træthed revner, derved øget træthed styrken af cylinder stangen, navnlig stempelstangen ved rullende molding, rullende overflade til at danne et lag af koldt hærdning lag, at reducere den slibning af kontakt overflade elasticitet og plastisk deformation, dermed forbedre slidstyrken af overfladen af cylinder stang, stempelstang mens undgå slibning forårsaget af brænde.

For at øge levetiden på stempelstangen, reducere slid på stempelstangen, så den rå brug af 38CrMoAlA legeret stålkonstruktioner. Fordi produktionstypen tilhører massefabrikation;

For at effektivisere produktionen af brugen af gratis smedning metode til fremstilling ru. Stempelstangen efter tekniske krav og forsamling krav af stempelstangen, venstre og højre ende ansigter af stempelstangen og hullet i midten af begge ender ansigter bør vælges som reference.

Overflader på del kan bearbejdes på begge ende ansigter; baseline omdannelse fejl kan undgås og princippet om harmonisering er fulgt. Stempelstangen den centrale akse i begge ender er design grundlag.

Udvalg af den centrale akse som en benchmark, kan sikre den endelige overflade behandling nøjagtighed, at opnå design grundlag og behandle benchmark tilfældighed. Som to-akse afsluttende proces kræver en lille mængde af uniform og ensartet, kan bruge sin egen som en benchmark.