Hjem > Nyheder > Indhold

Stempelstangen har nok arbejde styrke

Oct 20, 2017

Hvad er stempelstangen? Stempelstangen faktisk anvendes til cylinder, cylinder, hydraulisk cylinder bevægelse af gennemførelsen af en komponent til at støtte stempel arbejde komponenter, er almindeligt brugt i industrielle maskindele, vigtigste kan spille drejningsmomentet, bære belastning effekten.

Piston rod funktioner:

1, under normale omstændigheder stempelstangen bliver designet i en cylinder, stempel stang, hvis den større diameter, kan du direkte bruge de hule stempelstang.

2, under normale omstændigheder stempelstangen vil blive foretaget af 45 stål materiale. Hvis der er en større indvirkning kraft, omstændigheder tung belastning transmission, for at sikre, at stempelstangen har nok arbejde styrke, det skal gøres med 40Cr stål.

3, stempelstang overflade er chrome, vil det have gode fysiske egenskaber, Piston Rod kan have en god modstand mod friktion og korrosion modstand og så videre.

4, stempelstangen fremstilling, Blindprøven bør være den første smedning, mekanisk skrub efter dæmper og temperering behandling, hårdhed HB = 230 ~ 250. Formålet med temperering er at forbedre bearbejdelighed og forbedre arbejde styrken af materialet.

Brug af stempelstænger:

Da stempelstangen vigtigste rolle er at passere drejningsmomentet, bærer belastningen, så det kan anvendes til en lang række forskellige lineær bevægelse af det mekaniske system. For eksempel, det er egnet til brug i forskellige typer af cylindre, cylindre, hydrauliske pneumatiske, entreprenørmaskiner, pakkemaskiner, Træbearbejdningsmaskiner, stempelstang transport maskiner, tekstilmaskiner, udskrivning og farvning maskiner, Die casting maskine, indsprøjtning formemaskine, automobile manufacturing og andre mekanisk guide rod, dorn og så videre.

Stempelstangen forarbejdning kravene er høje, overfladeruhed krav til Ra0.4 ~ 0.8um, koaksial, slid modstand krav.

Piston rod er at støtte stempel for at gøre arbejdet med de tilsluttende dele, stempelstang mest af programmet i cylinderen, cylinder bevægelse af gennemførelsen af komponenter, er en hyppig bevægelse, høje tekniske krav i de bevægelige dele.