Hjem > Nyheder > Indhold

Kvaliteten af stempelstangen kan påvirke produktets pålidelighed

Apr 14, 2017

Stempelstang kan påføres hydraulisk pneumatisk, dets behandlingskrav er relativt høje, så kvaliteten af størstedelen af hydraulikcylinderen påvirkes af stempelstangens kvalitet.

Stempelstangen er en forbindelsesdel, der understøtter stempelarbejdet, hvoraf de fleste anvendes i oliekylinderen, og cylinderbevægelsesaktuatoren er en bevægelig del, som er hyppig, og det tekniske krav er højt. Tag hydraulikcylinderen som eksempel ved: cylinder, stempelstang (oliekølerstang), stempel, endeafdækning et par dele. Kvaliteten af dets behandling påvirker direkte produktets levetid og pålidelighed. PISTON stang forarbejdning krav høj, dens overfladens ruhed krav til Ra0.4 ~ 0.8um, samme aksle grad, slidstyrke over for strenge krav.

Skønt konstruktionens vinkel troede ikke at have en radial kraft, men begrænsningenes egentlige struktur, ville den hydrauliske cylinders stempelstang uundgåeligt bære en betydelig del af de radiale kræfter. Af denne grund skal længden af stempelet på hydraulikcylinderen være egnet, og 0,7 ~ 1,0 gange stempelstangsdiameteren tages generelt for at forøge sin styringsfunktion og øge lageroverfladen for at reducere slid Og forbedre levetiden for hydrauliske cylindre.