Hjem > Nyheder > Indhold

Den enkle indføring af stempelstang og præcisions stempelstang

Nov 23, 2017

For det første er den vigtigste proces med præcisionstempelstang præcisionskoldtegning, finmalning eller højprecisionspolering. Derfor skal vi i teorien være opmærksom på, at når stempelstangen er svejset med præcisionsstemplestangen, er det ikke muligt at sætte det positive negative på de to stykker.

Hvis stempelstangen og præcisionstempelstangen er udført på denne måde, er det muligt at foretage en direkte sammenbrud mellem cylinderen og stempelet eller mellem styremuffen og stempelstangen. På denne måde kan tætningen blive beskadiget meget . Derfor er det vigtigt ikke at gøre sådan her.

Den indvendige sekskantskrue anvendes i cylinderstemplet, hovedsagelig fordi den drives i forholdsvis lille rum. Hvis den bruges til cross head, har den ingen fordel

Derefter er stempelstangen og præcisionstempelstangen hovedsagelig brugt i hydraulisk pneumatisk, ingeniørmaskiner eller bilproduktion. Stempelstangen skal behandles ved at rulle. Da overfladestressen er tilbage på overfladelaget, kan det være meget nyttigt for overflade af de små revner, og forhindrer også udvidelsen af ​​erosion.

Endelig kan stempelstangens antikorrosionsevne og overfladen af ​​præcisionstemplet forsinke produktionen af ​​træthedsspring eller forstørre den. På denne måde kan stivstangens og stivstangens træthedsstyrke forbedres kraftigt.

http://www.honedtubing.com/