Hjem > Nyheder > Indhold

Den lige aksel er monteret med en snapgrænse

Aug 01, 2017


Linear aksel med letvægts, korrosionsbestandighed, udskiftelighed, lave omkostninger og andre egenskaber, er meget udbredt i en række maskiner udstyr, Linear Shaft for at maksimere ydeevnen, for at opnå arbejdskraft, automatisering, de største økonomiske fordele.

Lineær aksel er en billig produktion af lineær bevægelsessystem, primært til uendelig transport og cylindrisk aksel med brugen. Den plastiske lineære akse er et selvsmørende karakteristisk lineært bevægelsessystem. Den største forskel mellem de to lineære aksler er den lineære akse er rullende friktion, Linear Shaft Bearing og cylindrisk aksel er mellem kontaktpunktet, så det er egnet til lav belastning højhastighedshastighed; og plastisk lineær aksel er glidende friktion, leje og cylindrisk aksel er mellem overfladekontakten. Den er velegnet til høj belastning med lav hastighed.

Straight akse klassificering

1, standardtypen, mellemrumsjustering lineær akse, åben lineær akse, forlænget lineær akse, universel lineær akse.

2, flange lineær akse kan opdeles i: flange type, flangetype, oval flange type, styretrund flange type, styrflange type, orienteret oval flange type, Linear Shaft plus lang rund flange type.

Linjære akse specifikationer LM og LME, LIN-11 og LIN-12, KH flere serier, hvilke LM-serier til Asien, Sydøstasien, til metrisk størrelse som standard, med tolerance for lineær akseldiameter er generelt h7. LME serien for Europa og USA, Tyskland, Linear Shaft Italien og andre regioner til den britiske størrelse som standard, er der metrisk størrelse, med den lineære aksel diameter tolerance er generelt g6. LIN-11 er en europæisk standard plastisk lineaksel, brugen af snap-grænseinstallation og LIN-12-serien er et smalt design, direkte brug af dens ydre diameter og installation af sædehullet i overensstemmelse med installationen, Linear Shaft hovedsagelig for at gemme installationsrummet.

Lige akselinstallation

1, i installationen af lineær akse skal fjernes før mekanisk installation af burr, snavs og overflade ar. Lige aksel belagt med rustfrit olie, Linear Shaft, brug rengøringsolien inden bunden til at vaske bunden og derefter installeret, som regel rustfjernelse af rustfrit olie efter rusten. Det anbefales at bruge smøremidler smøre den nedre viskositet af spindlen.

2, lægges forsigtigt på sengen med en lineær akse, brug af sideskruer eller anden fast armatur for at gøre linjen med den laterale monteringsflade forsigtigt tilpas. Lineær aksel Før installation for at bekræfte, om skruehullet er konsekvent, forudsat at bundbehandlingshullet ikke er konsekvent og tvunget låsebolt, vil i høj grad påvirke kombinationen af præcision og kvalitet.

3, fra midten til begge sider for at justere positioneringsskruens lineære akse, således at sporet og den vertikale monteringsflade passer fra den centrale position til de to ender af kraften, kan være mere stabil nøjagtighed. Efter det vertikale tidspunkt er lidt stramt, styres den lineære aksel for låsekraften af lateralpunktet, så den lineære akse kan passe til lateralpunktet.

4, anvendelse af momentnøgle i overensstemmelse med en række forskellige materialer et for et låsemoment, glider den lineære aksel positioneringsskruen langsomt stramme.

5, brug af samme installationsmetode til at installere sekundærsporet, lineær aksel og den enkelte installation af diaset til hoved- og sekundærskinnerne. Opmærksomhed på dias ved installation af et lineært dias, opfølgningen Mange tilbehør på grund af det begrænsede installationsrum kan ikke installeres. Linear Shaft skal være på dette stadium skal installeres og installeres.

6, sæt den mobile platform forsigtigt ind i hovedskinnenes og undersporet på glideren, og lås derefter den mobile platform på siden af strammeskruerne, installation og positionering kan gennemføres.