Hjem > Nyheder > Indhold

Støtkraften, trækkraften og den radiale pulserende anvendelse i rustfrit stempelstang

Nov 21, 2017

Formålet med stempelstangen i rustfrit stål er en forbindelsesdel, der i vid udstrækning kan anvendes i hydraulikcylinder, oliekølle og cylinder, i processen med at bruge hovedspillet rollen som et transmissionsmoment og belastningsbelastning. Formationen af ​​disse to slags funktioner afhænger delvist af stød og træk af stempelstangen i rustfrit stål, da stød og træk er nødvendige til brug af stempelstangen i rustfrit stål.

Stødkraften i brug af stempelstang i rustfrit stål

Stempelet på stempelstangen i rustfrit stål anvendes hovedsageligt på stempelområdets teoretiske strømning, og dens stødretning er ikke nødvendigvis i vertikal retning. Hovedparten af ​​den hydrauliske cylinder er den samme som motoren, som også effektivt kan omdanne dens hydraulisk tryk til mekanisk energi.Så det kan gøre det hydrauliske tryk til en retlinie bevægelse eller en mekanisk energi, der oscillerer.

Trækstyrken i brug af stempelstang i rustfrit stål

Normalt trækker i fysisk synspunkt hovedet er defineret i kraftens kraft, set ud fra kraftens art, spændingen og elasticiteten og fra kraftperspektivets perspektiv kan trækkraften være intern , eller ekstern kraft. Derfor er deformationen forårsaget af ydre kræfter inden for den elastiske grænse direkte proportional med den ydre kraft.

Ved den faktiske brug af stempelstangen i rustfrit stål er stempelstangens tryk og træk hovedsageligt afhængig af retningen af ​​dit brugspunkt og kraft, ikke retningen af ​​objektet.

Den radiale pulsering i brug af stempelstang i rustfrit stål

Den radiale pulsering kan opdeles i to typer: horisontal radial og vertikal radial running. Sammen med dem kan vertikal radial pulsering også kaldes en kold vertikal radial pulsering. På disse to måder radial udløb af stempelstangen er kold vertikal radial runout en af ​​de mest almindelige måder, fordi den hovedsagelig refererer til stemplet i cylinderens kold løbeafstand og korshovedglidning i korshovedets koldløbsafstand, hænger sammen med normal stempelstang, slaglængde, stempelstangens længde og positionen af drejeknappen på stempelstangen mellem integrerede beregningsresultater.

http://www.honedtubing.com/