Hjem > Nyheder > Indhold

Arbejdspraksis for honingrør

Jul 07, 2017


Honing pipe bruges til en række mekaniske dele af produktionen, nøjagtigheden af dens høje krav, så det må siges at den komplekse proces og streng inspektion til fabrikken. Og med udviklingen af videnskab og teknologi har honingrørsproduktionsprocessen i den løbende forbedring af produktionseffektiviteten af Yu Yu Mill en stor indvirkning på forbedringen.

For at gøre honingrørsproduktionen mere effektiv har vi vedtaget en ny produktionsproces gennem stærk slibning, automatiserede slibemetoder til fremstilling. Honed Tube Den automatiske slibning omfatter brugen af el- eller ultralydslibning til at fuldføre produktionsopgaver. En god produktionsproces til forbedring af produktionseffektiviteten er uundgåelig. I de senere år bruger vi de ovennævnte flere slibemetoder til fremstilling af slibebånd, har opnået gode resultater, for den indvendige cirkel af slibningen er ikke længere et problem, Honed Tube I mener, at i den løbende indsats for at udvikle vil kunne opnå bedre resultater.

Honingrørets daglige arbejdsprincip er hovedsageligt gennem sandbælte for at give et vist pres i en vis hastighed under udseendet af slibning. Gennem den øvre og nedre bevægelse af remmen slynges arbejdsstykkets øvre og nedre overflade frem og tilbage til en vis effekt. Selvfølgelig, Honed Tube i slibeprocessen for kontinuerligt at tilføje smøreolie, afkøling, for at undgå at påvirke arbejdsstykkets overfladebehandlingskvalitet. Arbejdsemnet er kun et groft emne, da meget gode præcisionsprodukter også skal behandles.

Honing tube Selvfølgelig er brugen af honing maskine lavet af stålrør, forarbejdning, værktøjsmaskiner spindel og honing hoved ved flydende tilslutte sig vejen til at deltage. Men nogle gange tager det højde for evnen til at forsøge at korrigere arbejdsemnerens geometri, og det bruger også stive sammenføjninger. Honingrør generelt i en vis behandlingsåbning for fem til 500 mm eller mere af forskellige cylindriske hulbehandlingsapplikationer, Honed Tube, såsom cylinder, ventilhul, forbindelsesstangshul og kassehul.

og præcision koldtrukne rør indre og ydre diameter af nøjagtigheden af kravene i forholdsvis strenge, er intern og ekstern overfladefinish, rundhed, ligehed og vægtykkelse er ideelle til koldtrukne rør. Hvis det er et forkoldt trukket rør, er den mekaniske struktur, hydraulisk udstyr koldtegning eller koldvalset præcisions sømløs stålrør gældende. Men for koldtørret højtryksrør med den løbende forbedring af teknologi i kulindustrien er blevet kraftigt fremmet, og opnåede gode resultater, vi har brug for yderligere forskning og udvikling.