Hjem > Nyheder > Indhold

Brug og vedligeholdelse af Cylinder

Sep 25, 2017

Rollen af cylinderen: trykluft presset kan omdannes til mekanisk energi, den drivende mekanisme til lineære frem-og tilbagegående bevægelse, swing og rotation bevægelse.

1, cylinderen er at guide stemplet i cylinder i den lineære frem-og tilbagegående bevægelse af de cylindriske metaldele. Kølemiddel omdannes til mekanisk energi ved ekspansion i motoren cylinder, luft Cylinder og gassen komprimeres i cylinderen, kompressor til at øge presset.

2, turbine, roterende stempelmotor, såsom skallen kaldes ofte "cylinder." Cylinder programmer: udskrivning (spænding kontrol), halvledere (spot svejsemaskine, chip slibning), automation kontrol, robotteknologi og så videre.

Generel anvendelse og vedligeholdelse af cylindre

1. cylinderen må åbnes før installationen af komponenterne boks inspektion i forbindelse med transport, uanset om der er skader og bolt løsne fænomen, Air Cylinder og fjern beskyttelseshætten og beskyttende olie efter brug af vejledningen kræves til installation.

2. cylindre skal være installeret for at undgå brug af stempelstænger under excentrisk eller tværgående belastning.

3. trykluft fugt og urenheder, der påvirker levetiden for cylinder, bør fjerne vand og urenheder i gas-vejen til at sikre, at de pneumatiske komponenter til gas kilde krav.

4. cylinder brug bør være omhyggelig med ikke at gøre stempelstang overfladeskader, Air Cylinder for at forhindre rod end sæler skader, air cylinder lækage.

5. Når cylinderen er installeret, skal det køre 3 - 5 gange efter den nominelle pres, kontrollere for eventuelle unormale fænomen og derefter installere belastning at køre.

6. reparation og vedligeholdelse, er det nødvendigt at lukke gas kilde på forhånd og pipeline trykluft drænet, før handlingen vedligeholdelse.

Fordele ved Cylinder

1, anvendelse af cylinderen er meget enkel og praktisk, installation er meget let uden alt for komplekse trin og skik, så det ikke er høje krav til driften af personale, ikke behøver en høj faglig viden

2. sammenlignet med andre action elementer, er den arbejdsydelse kraft af cylinderen forholdsvis store

3, cylinderen kun bruges ikke meget enkel nem at bruge, det for nogle brug af miljøet er ikke højt, om høj temperatur operation eller lav temperatur drift af cylinderen kan være normale arbejde, og det har en vis grad af vandtæt og støvtæt ydeevne, Air Cylinder kan tilpasse sig en masse barske brug af miljøet, dette er cylinderen er bredt anvendt og anbefalet grunde