Hjem > Nyheder > Indhold

Hvem er den vigtigste hydrauliske cylinder barrel Market Ups og Downs

Apr 29, 2019

Den "Gyldne Tre" på markedet for hydraulisk cylinder cylinder viste sig ikke i år, og spotmarkedet accelererede. Tung opgørelse er blevet en træk. 30% af beholdningen af stålhandlere er en finansieringsdisk, og tidsknudepunktet er 25-31 denne måned, hvorefter det vil blive koncentreret i koncentrationen af vinteropbevaring.

Økonomien begyndte at forbedre, elforbruget voksede støt, industriel elgenvinding, strukturelle omdannelse accelereret, normal produktion begrænset produktion, faldet i rå stålproduktion faldt stålmøllebeholdningen, sociale lager faldt, efterspørgslen var utilstrækkelig, markedet begyndte at gå videre, kinesisk- USA's handel I krigen faldt futuresmarkedet, forretningsmæssige mentaliteter var ustabile, og markedet for hydrauliske cylindercylindre svingede.

I den 12. uge i 2018 var prisændringerne i de 17 typer 44 specifikationer (sort) af hydraulikcylinderen i nogle dele af landet som følger: Markedsprisen på den primære hydrauliske cylinderkabel svingede og faldt i forhold til Forøgelsen af sorterne blev i sidste uge væsentligt reduceret, flade sorter blev reduceret, og faldende sorter steg betydeligt.

1. Udnyttelsesgraden i indlandsområder er ikke høj, og det høje gearingsforhold er kystbyerne Hangzhou, Shanghai og Lecong. Tidsnoden på finansieringsdisken er omkring den 25. til den 31. i denne måned. I slutningen af måneden er slutningen af sæsonen højdepunktet for tilbagebetaling, og det indebærer også koncentreret indløsning af vinteropbevaring.

2. Nedstrøms har ejendommen i det væsentlige startet, men indkøbsbehovene er generelle. For det første fordi varerne blev smadret før ferien; For det andet, fordi prisen faldt, var villigheden til at købe ikke stærk; den tredje var på grund af mangel på penge. Den efterfølgende stående lager er nu betydeligt lavere end før. Bygningsgraden for infrastrukturen er også lav, fordi manglen på penge.

3. Når man ser på eksponeringen fra lager, skal man se, hvordan lagerstrukturen er. Hvis din beholdning er låst, og der er et næste hjem, så behøver du ikke bekymre dig om det. Den del, der ikke har målrettede kunder, er din risikoeksponering. Volumenet er det samme, og nogle af dem er som andelen af terminale indkøb. Det næste er, at de handlende er optimistiske over markedet og udgør biblioteket. For en tid siden, da den første runde faldt, fik nogle store kunder varerne fra disken, fordi omkostningerne ved at få varerne foran ham er højere end omkostningerne ved at få varerne nu, så kan du ved at sænke de samlede omkostninger af genopfyldning nu, i tilfælde af prisfald er det nødvendigt at fjerne denne sats af faktorer fra transaktionsvolumen for at se, hvad den reelle efterspørgsel på markedet er.

4. Denne nedgangsrunde bør vare indtil midten af april. Hvis nogen skynder sig at løbe, skal den gradvist trække sig tilbage, fordi mængden af midler er forholdsvis stor. Hvis det falder hurtigere, kan det ende i midten af april. Der vil være en bølge af stigning, sandsynligvis fra midten af april til juni, når det er den reelle højsæson, efterspørgslen forsvinder ikke, der er eksistens. På den ene side er det andet aspekt af midler, at varerne ikke er værd køb, og på den ene side tror jeg, at alle køber og ikke køber.

5. Der er to højsæsoner i den hydrauliske cylinder cylinderindustri, den ene er guld 3 sølv 4. Den ene er guld 9 sølv 10, alle vil normalt tro at det vil være som denne gang, men faktisk på grund af den stadig stærkere økonomiske Egenskaber ved hydraulisk cylinder tønde Dens sæsonmæssige vil blive forstyrret, og det vil forsvinde eller avancere. Nu er en proces til at ændre plads efter tid. Nu er efterspørgslen god, men det absolutte tryk på lager er stadig der. Stadig nødt til at falde, især futures presset på stedet er stadig ret stor.www.honedtubing.com