304 Stainless Steel Precision Stempelstang Hydraulisk Pneumatisk Forkromet Hollow Stempelstang Forarbejdning Til 3D Printer

Produktoverfladen er specielt jordet og behandles med hård forkromningsteknologi, og så er den spejlpoleret, med egenskaber ved friktionsmodstand og korrosionsbestandighed.

Produktdetaljer

QQ 截图 20170414130513.jpg

Produktoverfladen er specielt jordet og behandles med hård forkromningsteknologi, og så er den spejlpoleret, med egenskaber ved friktionsmodstand og korrosionsbestandighed. Stempelstængerne kan bruges som styrestænger og stænger til alle slags luftcylindre, oliesylindere, emballeringsmaskiner, træbearbejdningsmaskiner, tekstilmaskiner, tryk- og farvemaskiner, støbemaskiner, sprøjtestøbemaskiner og andre maskiner mv. .

304 stempelstang i rustfrit stål har høj korrosionsbestandighed, styrke og slidstyrke for at holde høj effektivitet. Det kan anvendes på de forhold, der er underlagt oxidation.Ofte stillede spørgsmål

Q1: Kan dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning i lang tid.

Q3. Hvad med transpotation?

Vi kan tage enhver form for transpotation efter kundens efterspørgsel.


Du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, du ville være tilfreds med vores service.
Kontakt nedenfor:
Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd
Att: Mr.Min
Telefon: + 86-18921387058
Tlf: + 86-510-83050629
Fax: + 86-510-83050596
Web: www.honedtubing.com
Email: sales@wxlongchen.com
Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen


Wuxi Longchen har været engageret i 304 rustfrit stål præcision stempelstang hydraulisk pneumatisk forkromet hult stempelstang forarbejdning til 3d printer i mange år som en af de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Undersøgelse

You Might Also Like