42CrMo 42CrMo4 Præcision Linear Shaft Steel Shaft Linear Bearing Axis Hårdforkromet Hollow Shaft

Lineær aksel kaldes også LM-aksel, som er fremstillet ved avanceret proces med fint koldtegning, finmalning og høj præcisionspolering i overensstemmelse med eller over relevante nationale standarder og specifikationer for forskellige tekniske indekser.

Produktdetaljer

1. Kort introduktion til 42CrMo lineær aksel

Lineær aksel kaldes også LM-aksel, som er fremstillet ved avanceret proces med fint koldtegning, finmalning og høj præcisionspolering i overensstemmelse med eller over relevante nationale standarder og specifikationer for forskellige tekniske indekser. Desuden har den høj styrke og modstandsdygtighed over for slid og korrosion, og den bruges således i tekstil-, glas-, trykkeri-, træbearbejdnings- og sportsmaskiner og udstyr samt andre maskineriindustrier.

内容.jpg


2. Specifikationer for 42CrMo præcisionsaksel

Stålkvalitet ifølge forskellige standarder:

Kina stålkarakterer: GB standard

42CrMo

Tyskland stålkvaliteter: DIN standard

42CrMo4

Japanske stålkvaliteter: JIS standard

SCM440

Amerikanske stålkvaliteter: AISI Standard

4140

Højfrekvens: Det refererer til en varmebehandlingsproces, der efter austenisering afkøles stål til en passende hastighed for at pådrage sig transformation af martensit og andre ustabile organisatoriske strukturer i hele eller visse tværsnit af arbejdsstykker.

Termisk raffinering: Generelt kaldes varmebehandlingsmetoden kombineret med slukning og høj temperaturhærdning termisk raffinering, som i vid udstrækning anvendes på forskellige vigtige konstruktionsdele, især forbindelsesstænger, bolte, tandhjul og aksler, der arbejder under alternerende belastning. Den hærdet sorbit har bedre mekanisk egenskab end normaliseret sorbit af samme hårdhed. Dens hårdhed afhænger af tempereringstemperaturen og vedrører stabiliteten af temperering og sektionsdimension af emnet og er generelt HB200-350.

3. Vores fordele

en. Omfattende produktionserfaring: Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på 10 år.

b. Komplet produktionsfaciliteter: eje præcision centerless slibemaskine, retting maskine, fin polering maskine, præcisions drejebænk, fræsning og boremaskine, rulle presse og andet avanceret udstyr. Vores teknikere vil regelmæssigt planlægge vedligeholdelse på disse maskiner for at sikre, at de fungerer godt.

c. Højkvalitets råmateriale: Vi vælger primært råmaterialer fra storstålfabrik, såsom TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, som er den bedste og største råvareproducent i Kina.

d. Strenge fysiske / kemiske testprocedurer: opfylder kravene til produktdesign og -proces, der giver pålidelige testdata.

e. Kort leveringstid: Hvis en beholder 15-20 dage. Vi lager også nogle standardstørrelser af rør og stænger, hvis du har brug for 3-5 stk., Kan vi levere snart.

f. Sikker pakning: rustfrit olie spredes på rør og stænger inden afsendelse, plastikhætter på rørenden for at beskytte indersiden, hver stang beskyttes med pap. Endelig pakket med seaworthy pakke eller i trækaske.

g. Bedste eftersalgsservice: Over 60% sælges til Sydøstasien, Mellemøsten og Europa, og alle produkter er tillid til hos indenlandske og udenlandske kunder.

4. vigtigste udstyr

image003.jpgimage005.jpgimage007.jpg

Centerless Slibemaskine

Burnishing Machine

Skæreautomat

image009.jpgimage011.jpgimage013.png

Boring & Fræsning Machine

image015.jpg

Rettemaskine

Stor kompressor

Peeling Machine


5. Test af enheder med 42CrMo lineær leje

image017.jpgimage019.jpg Dimensionstestning
image021.jpgimage023.jpg Overflade test
image025.jpgimage027.jpg Kemisk analyse Test
image029.jpgimage031.jpg Mekanisk test
image033.jpgimage035.jpg

Hårdhedstest

(Chrome plade test)


6. Pakninger af 42CrMo præcisionsaksel

搜狗截图17年05月15日1633_1.jpg


7. FAQ

Q1: Kan dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning i lang tid.

Q3. Hvad med transpotation?

Vi kan tage enhver form for transpotation efter kundens efterspørgsel.

Du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, du ville være tilfreds med vores service.

Kontakt nedenfor:

Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd

Att: Mr.Min

Telefon: + 86-18921387058

Tlf: + 86-510-83050629

Fax: + 86-510-83050596

Web: www.honedtubing.com

Email: sales@wxlongchen.com

Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen


Wuxi Longchen har været engageret i 42crmo 42crmo4 præcision lineær aksel stålaksel lineær lageraksel hårdt forkromet hulaksel i mange år som en af de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Undersøgelse

You Might Also Like