45 # Stål Høj Kulstof Stål Stempelstang Hydraulisk Pneumatisk Slibning Forkromet Hulstempel Stang Højfrekvent Termisk Refining Quenched And Tempered Stempel Rod

Produktoverfladen er specielt jordet og behandles ved hård forkromningsteknologi, og så er den spejlpoleret, med egenskaber for friktionsmodstand og korrosionsbestandighed.

Produktdetaljer

3.jpg

Produktoverfladen er specielt jordet og behandles ved hård forkromningsteknologi, og så er den spejlpoleret, med egenskaber for friktionsmodstand og korrosionsbestandighed. Stempelstængerne kan bruges som styrestænger og stænger til alle slags luftcylindre, oliesylindere, emballeringsmaskiner, træbearbejdningsmaskiner, tekstilmaskiner, tryk- og farvemaskiner, støbemaskiner, sprøjtestøbemaskiner og andre maskiner mv. .


Højfrekvens: Det refererer til en varmebehandlingsproces, som efter austenisering afkøles stål til en passende hastighed for at pådrage sig omdannelse af martensit og andre ustabile organisationsstrukturer i hele eller visse tværsnit af arbejdsstykker.


Termisk raffinering: Generelt kaldes varmebehandlingsmetoden kombineret med slukning og høj temperaturhærdning termisk raffinering, som i vid udstrækning anvendes på forskellige vigtige konstruktionsdele, især forbindelsesstænger, bolte, gear og aksler, der arbejder under skiftebelastning. Den tempererede sorbit har bedre mekanisk egenskab end normaliseret sorbit af samme hårdhed. Dens hårdhed afhænger af tempereringstemperaturen og vedrører stabiliteten af ​​temperering og sektionsdimension af emnet og er generelt HB200-350.


Ofte stillede spørgsmål

Q1: Kan dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning i lang tid.

Q3.Hvad om transpotation?

Vi kan tage enhver form for transpotation i henhold til kundens efterspørgsel.


Du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, du vil være tilfreds med vores service.

Kontakt nedenfor:
Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd
Att: Mr.Min
Telefon: + 86-18921387058
Tlf: + 86-510-83050629
Fax: + 86-510-83050596
Web: www.honedtubing.com
Email: sales@wxlongchen.com
Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen
Wuxi Longchen har været engageret i 45 # stål højt kulstofstål stempelstang hydraulisk pneumatisk slibning forkromet hult stempelstang højfrekvent termisk raffinering slukket og hærdet stempelstang i mange år som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Undersøgelse

You Might Also Like