1045 hårdt forkromet præcision stempelstang for hydrauliske pneumatiske cylindre

Med tekniske forhold, der overholder relevante standarder, vores stempelstang er præsenteret som energi og materiale gemme, højpoleret, høj præcision og godt glattet, og købedygtig retard generation eller udvidelse af træthed knæk, dermed forbedre cylinder stang træthed styrke. Produktet er...

Produktdetaljer

1. kort introduktion til 1045 stempelstang

Med tekniske forhold, der overholder relevante standarder, vores stempelstang er præsenteret som energi og materiale gemme, højpoleret, høj præcision og godt glattet, og købedygtig retard generation eller udvidelse af træthed knæk, dermed forbedre cylinder stang træthed styrke.

Produktet er lavet af 1045# stål og jorden til præcision tolerance inden for 0,02-0,04 mm efter F7 tolerance og kundernes krav. Dens overflade er belagt med hårdt chrome af 0.015-0,03 mm at sikre tykkelsen af chrome belægning. Det kan desuden tilpasses med materialer, der kræves af kunder.

内容.jpg

2. stålkvalitet efter forskellige standarder

Kina stål kvaliteter: GB standard

45# stål

Tyskland stål kvaliteter: DIN standard

CK45

Japansk stål kvaliteter: JIS standard

S45C

Amerikanske ståltyper: AISI Standard

1045

3. varmebehandling metoder 1045 cylinder stang

Induktion hærdning: induktion hærdning er en form for varmebehandling, hvor en metal del opvarmes ved induktion opvarmning og derefter slukkes. Induktion hærdning af stempelstænger i hydrauliske cylindre er udført for at øge modstanden mod skader fra eksterne virkninger i applikationer hvor der er risiko for dem.

Dæmper og temperering: generelt, varmebehandling metode kombineret med dæmper og høj temperatur temperering kaldes termisk raffinering, der er almindeligt anvendt på forskellige vigtige strukturelle dele, især plejlstænger, bolte, tandhjul og skakter arbejder under vekslende belastning. Hærdet sorbite har bedre mekaniske ejendom end normaliserede sorbite af den samme hårdhed. Sin hårdhed afhænger af temperering temperatur og vedrører stabiliteten af temperering og tværsnit dimension af emnet, og er generelt HB200-350.

Induktion hærdet med Q & T: efter induktion hærdning med Q & T, stempel stænger kunne ikke kun få større mekaniske egenskaber, men også opnå en større modstand mod skader fra eksterne virkninger.

4. parametre af 1045 cylinder stang

图片1.png

图片2.png

图片3.png

5. vores fordele i fremstilling 1045 chrome Forkromet stempelstang

en.Ekstensiv produktion erfaring: vi er specialiseret i cylinder, stempel stang og cylinder tønde med en oplevelse af 10 år.

b.Komplette produktionsanlæg: eje præcision centerless slibning maskine, glatning maskine, fine polering maskine, præcision drejebænk, fræsning og boring machine, rulle pressen og andre avancerede udstyr. Vores teknikere vil gøre regelmæssig planlagt vedligeholdelse på disse maskiner til at garantere dem arbejde godt.

c.Høj kvalitet råvarer: vi primært vælge råmateriale fra store stål fabrik, såsom TPCO, BAO STEEL, SHA stål, som er bedste og største råvare producent i Kina.

d.Streng fysisk/kemiske testing procedurer: kravene til produktdesign og proces, giver pålidelige test data.

e.Kort leveringstid: Hvis en container 15-20 dage. Vi lagerfører også nogle standard-størrelse rør og stænger, hvis du har brug for 3-5 stk, vi kan levering snart.

f.Sikker pakning: anti-rust olie spredes på rør og stænger før forsendelse, plastik hætter på tube ender til at beskytte inde i overfladen, hver stang beskyttes med pap rør. Til sidst pakkes med sødygtige pakke eller i trææske.

g.Bedste efter-salg service: Over 60% produkter sælges til Sydøst Asien, Mellemøsten og Europa, og alle produkter, der er tillid til indenlandske og udenlandske kunder.

6. FAQ

Q1:Can dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempel stang og cylinder tønde med en oplevelse af omkring 10 år. Vi har en stærk design team, så alle konventionelle produkter kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi yder 12 måneder kvalitet garanti efter afsendelse. Vi tilbyder også lang tid tekniske rådgivning.

Q3. Hvad med transpotation?

Vi kan tage nogen form for transpotation efter kundens behov.

7. du velkommen til at sende os din detaljerede krav, du ville være tilfreds med vores service.

Kontakt nedenstående:

Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd

Att:Mr.min

Telefon: + 86-18921387058

Tel: + 86-510-83050629

Fax: + 86-510-83050596

Web:www.honedtubing.com

E-mail:Sales@wxlongchen.com

Tilføje: Yangshan støtte område, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen

Wuxi Longchen har været engageret i 1045 hårdt forkromet præcision stempelstang for hydrauliske pneumatiske cylindre i mange år som en af de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Behage være sikker på, at engros kvalitetsprodukt fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Hot Tags: 1045 hårdt forkromet præcision stempelstang for hydrauliske pneumatiske cylindre, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like