S45C hårdt forkromet præcisionsstemplestang til hydrauliske pneumatiske cylindre

Vores firma er specialiseret i fremstilling af stempelstang, præcisionsrør, rustfrit stålrør, rustfrit stål stempelstang, højfrekvent akse, hærdet og hærdet akse, bærende stålakse, aluminiumrør, hulaksel og specialmaterialer af høj kvalitet. Dette produkt har høj præcision ...

Produktdetaljer

1.Brief Introduktion til S45C stempelstang

Vores firma er specialiseret i fremstilling af stempelstang, præcisionsrør, rustfrit stålrør, rustfrit stål stempelstang, højfrekvent akse, hærdet og hærdet akse, bærende stålakse, aluminiumrør, hulaksel og specialmaterialer af høj kvalitet. Dette produkt har høj præcision og færdig overflade af spejlets lysstyrke. Dens overfladefinish, præcision, linearitet og ovalitet er i fuld overensstemmelse med kundernes krav.

内容 .jpg

2.Steel Grade ifølge forskellige standarder

Kina stålkvaliteter: GB standard 45 # Stål
Tyskland stålkvaliteter: DIN standard CK45
Japanske stålkvaliteter: JIS standard S45C
Amerikanske stålkvaliteter: AISI Standard 1045

3.Heat behandling metoder af S45C cylinder stang

Induktionshærdning: Induktionshærdning er en form for varmebehandling, hvor en metaldel opvarmes ved induktionsopvarmning og derefter standses. Induktionshærdning af stempelstænger i hydrauliske cylindre udføres for at øge modstanden mod skader fra ekstern påvirkning i applikationer, hvor der er risiko for dem.

Afkøling og temperering: Overordnet kaldes varmebehandlingsmetoden kombineret med slukning og høj temperaturhærdning termisk raffinering, som i vid udstrækning anvendes på forskellige vigtige konstruktionsdele, især forbindelsesstænger, bolte, gear og aksler, der arbejder under alternerende belastning. Den hærdet sorbit har bedre mekanisk egenskab end normaliseret sorbit af samme hårdhed. Dens hårdhed afhænger af tempereringstemperaturen og vedrører stabiliteten af ​​temperering og sektionsdimension af emnet og er generelt HB200-350.

Induktion hærdet med Q & T: Efter induktionshærdning med Q & T kunne stempelstængerne ikke kun opnå større mekaniske egenskaber, men også opnå større modstand mod skader fra ydre slag.

4.Parametre af S45C cylinderstang

图片 1.png

图片 2.png

图片 3.png

På anmodning fra kunder kan vores firma levere produkter af samme størrelse lavet af specialmaterialer som rustfrit stål og bærende stål, give kunderne overfladens hårde forkromningsproces og acceptere ikke-standardbestillinger med garanteret kvalitet og hurtig levering.

5.FAQ

Q1: Kan dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning i lang tid.

Q3.Hvad om transpotation?

Vi kan tage enhver form for transpotation efter kundens efterspørgsel.

6.Hvis du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, ville du være tilfreds med vores service.

Kontakt nedenfor:

Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd

Att: Mr.Min

Telefon: + 86-18921387058

Tlf: + 86-510-83050629

Fax: + 86-510-83050596

Web: www.honedtubing.com

Email: sales@wxlongchen.com

Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen

Wuxi Longchen har været engageret i S45C hårdt forkromet præcision stempelstang til hydrauliske pneumatiske cylindre i mange år som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Hot Tags: S45C hårdt forkromet præcision stempelstang til hydrauliske pneumatiske cylindre, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like