CK45 Præcision Linear Shaft Steel Shaft Linear Bearing Axis Hårdforkromet Hollow Shaft

Lineær aksel kaldes også LM-aksel, som er fremstillet ved avanceret proces med fint koldtegning, finmalning og høj præcisionspolering i overensstemmelse med eller over relevante nationale standarder og specifikationer for forskellige tekniske indekser.

Produktdetaljer

1. Kort introduktion til CK45 lineær aksel

Lineær aksel kaldes også LM-aksel, som er fremstillet ved avanceret proces med fint koldtegning, finmalning og høj præcisionspolering i overensstemmelse med eller over relevante nationale standarder og specifikationer for forskellige tekniske indekser. Desuden har den høj styrke og modstandsdygtighed over for slid og korrosion, og den bruges således i tekstil-, glas-, trykkeri-, træbearbejdnings- og sportsmaskiner og udstyr og andre maskiner.

内容.jpg


2. Specifikationer for CK45 præcisionsaksel

Stålkvalitet ifølge forskellige standarder:

Kinas stålkvaliteter: GB standard

45 # Stål

Tyskland stålkvaliteter: DIN standard

CK45

Japanske stålkarakterer: JIS standard

S45C

Amerikanske stålkvaliteter: AISI Standard

1045

Højfrekvens: Det refererer til en varmebehandlingsproces, som efter austenisering afkøles stål til en passende hastighed for at pådrage sig omdannelse af martensit og andre ustabile organisationsstrukturer i hele eller visse tværsnit af arbejdsstykker.

Termisk raffinering: Generelt kaldes varmebehandlingsmetoden kombineret med slukning og høj temperaturhærdning termisk raffinering, som i vid udstrækning anvendes på forskellige vigtige konstruktionsdele, især forbindelsesstænger, bolte, gear og aksler, der arbejder under skiftebelastning. Den tempererede sorbit har bedre mekanisk egenskab end normaliseret sorbit af samme hårdhed. Dens hårdhed afhænger af tempereringstemperaturen og vedrører stabiliteten af ​​temperering og sektionsdimension af emnet og er generelt HB200-350.

3. Vores fordele

en. Omfattende produktionserfaring: Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på 10 år.

b. Komplet produktionsfaciliteter: eje præcision centerless slibemaskine, retting maskine, fin polering maskine, præcisions drejebænk, fræsning og boremaskine, rulle presse og andet avanceret udstyr. Vores teknikere vil regelmæssigt planlægge vedligeholdelse på disse maskiner for at sikre, at de fungerer godt.

c. Højkvalitets råmateriale : Vi vælger primært råmaterialer fra storstålfabrik, såsom TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, som er den bedste og største råvareproducent i Kina.

d. Strenge fysiske / kemiske testprocedurer: opfylder kravene til produktdesign og -proces, der giver pålidelige testdata.

e. Kort leveringstid : Hvis en beholder 15-20 dage. Vi lager også nogle standardstørrelser af rør og stænger, hvis du har brug for 3-5 stk., Kan vi levere snart.

f. Sikker pakning: rustfrit olie spredes på rør og stænger inden afsendelse, plastikhætter på rørenden for at beskytte indersiden, hver stang beskyttes med pap. Endelig pakket med seaworthy pakke eller i trækaske.

g. Bedste eftersalgsservice : Over 60% sælges til Sydøstasien, Mellemøsten og Europa, og alle produkter er tillid til hos indenlandske og udenlandske kunder.

4. Hovedudstyr

image003.jpgimage005.jpgimage007.jpg

Centerless Slibemaskine

Burnishing Machine

Skæreautomat

image009.jpgimage011.jpgimage013.png

Boring & Fræsemaskine

image015.jpg

Rettemaskine

Stor kompressor

Peeling Machine


5. Test af rustfrit stål hule stempelstang

image017.jpgimage019.jpg Dimensionstestning
image021.jpgimage023.jpg Overflade test
image025.jpgimage027.jpg Kemisk analyse Test
image029.jpgimage031.jpg Mekanisk test
image033.jpgimage035.jpg

Hårdhedstest

(Chrome plade test)


6. Pakker af stempelpolen

搜狗截图17年05月15日1633_1.jpg


7. FAQ

Q1: Kan dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning i lang tid.

Q3.Hvad om transpotation?

Vi kan tage enhver form for transpotation efter kundens efterspørgsel.

Du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, du vil være tilfreds med vores service.

Kontakt nedenfor:

Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd

Att: Mr.Min

Telefon: + 86-18921387058

Tlf: + 86-510-83050629

Fax: + 86-510-83050596

Web: www.honedtubing.com

Email: sales@wxlongchen.com

Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen


Wuxi Longchen har været engageret i ck45 præcision lineær aksel stålaksel lineær lageraksel hårdt forkromet hulaksel i mange år som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Undersøgelse

Du kan også lide