Induktion Hærdet Stål Rod Induktion Hårdt Forkromet Stang Bearing Stål Cylinder Rod

De induktionshærdede stempelstænger har en yderligere fordel ved forbedret modstand mod håndtering af skader fra ydre slag. Induktionshærdning af stempelstænger i hydrauliske cylindre udføres for at øge modstanden mod skader fra ekstern påvirkning i applikationer, hvor der er risiko for dem.

Produktdetaljer

1. Kort introduktion til induktionshærdede stempelstænger

De induktionshærdede stempelstænger har en yderligere fordel ved forbedret modstand mod håndtering af skader fra ydre slag.

Induktionshærdning af stempelstænger i hydrauliske cylindre udføres for at øge modstanden mod skader fra ekstern påvirkning i applikationer, hvor der er risiko for dem. Eksempler er stempelstænger til hydrauliske cylindre i gravemaskiner og læssere og til styrestyr cylindre. En yderligere fordel ved induktionshærdning er forbedret modstand mod utilsigtet håndteringsskade under cylinderproduktion.

内容 .jpg

2. Produktspecifikationer for induktionshærdet forkromet stang

Induktionshærdning er en form for varmebehandling, hvor en metaldel opvarmes ved induktionsopvarmning og derefter standses. Det slækkede metal gennemgår en martensitisk transformation, der øger delens hårdhed og brølthed. Induktionshærdning anvendes til selektivt at hærde områder af en del eller samling uden at påvirke delens egenskaber som helhed. Hærdningsdybden er 1,5-5 mm; Medium / lavfrekvent slukning kan føre til overdreven dybde og negativ effekt på styrke; Højfrekvent slukning resulterer generelt i en lav dybde og kan sikre balancen mellem hårdhed og styrke.

karakter 304 rustfrit stål, 316 rustfrit stål, 630 rustfrit stål, CK45, S45C, 1045, 16Mn, Q345D, ST52, 40Cr, 41Cr4, SCr440, 5140, 42CrMo, 42CrMo4, SCM440, 4140
Uden diameter tolerance F7 - f8 (andre tolerancer kan tilpasses)
Overflade ruhed Ra0.2-0.4
Hård kromtykkelse 0,015 - 0,025 mm
Overfladehårdhed HV700-1150
rethed 0,05 - 0,10 m / m
Standard længde 1- 6 m
Pakke Bundle med stålstrimmel og strikstrimmel eller trækasse
Bevarelse Anti rustolieret belægning på indersiden og ydersiden af ​​overfladen, plastikperler i begge ender
Virkningstest -20 ° C, 27 J (kun for specielle krav)

图片 1.png

3. Vores fordele i Manufacturing Induction Hardened Steel Rod

en. Omfattende produktionserfaring : Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på 10 år.

b. Komplet produktionsfaciliteter : eje præcision centerless slibemaskine, retting maskine, fin polering maskine, præcisions drejebænk, fræsning og boremaskine, rulle presse og andet avanceret udstyr. Vores teknikere vil regelmæssigt planlægge vedligeholdelse på disse maskiner for at sikre, at de fungerer godt.

c. Højkvalitets råmateriale: Vi vælger primært råmaterialer fra storstålfabrik, såsom TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, som er den bedste og største råvareproducent i Kina.

d. Strenge fysiske / kemiske testprocedurer : opfylder kravene til produktdesign og -proces, der giver pålidelige testdata.

e. S hort Leveringstid: Hvis en beholder 15-20 dage. Vi lager også nogle standardstørrelser af rør og stænger, hvis du har brug for 3-5 stk., Kan vi levere snart.

f. Sikker pakning : rustfrit olie spredes på rør og stænger inden afsendelse, plastikhætter på rørenden for at beskytte indersiden, hver stang beskyttes med pap. Endelig pakket med seaworthy pakke eller i trækaske.

g. Bedste eftersalgsservice: Over 60% sælges til Sydøstasien, Mellemøsten og Europa, og alle produkter er tillid til hos indenlandske og udenlandske kunder.

4. Hovedudstyr til Fremstilling Induktionshærdet Rod

活塞杆 1.jpg

5. Afprøvning af indføringshærdede stænger

活塞杆 2.jpg

6. Pakninger med stempelstænger

活塞杆 3.jpg

7. FAQ

Q1: Kan dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning i lang tid.

Q3.Hvad om transpotation?

Vi kan tage enhver form for transpotation efter kundens efterspørgsel.

Du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, du vil være tilfreds med vores service.

Kontakt nedenfor:

Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd

Att: Mr.Min

Telefon: + 86-18921387058

Tlf: + 86-510-83050629

Fax: + 86-510-83050596

Web: www.honedtubing.com

Email: sales@wxlongchen.com

Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen

Wuxi Longchen har været involveret i induktion hærdet stålstang induktion hårdt forkromet Rod Bearing Stål Cylinder Rod i mange år som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Hot Tags: Induktion hærdet stål stang induktion hårdt forkromet stang bærende stål cylinder stang, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like