Afkølet og tempereret stempelstang quenched og tempereret Cylinder Rod Solid Solution rustfrit stålstang

De slugtede og tempererede stempelstænger er kendetegnet ved høj styrke og god duktilitet. Termisk raffinering er en varmebehandlingsmetode kombineret med slukning og høj temperaturhærdning.

Produktdetaljer

1.Brief Introduktion til den afkølede og tempererede stempelstang

De slugtede og tempererede stempelstænger er kendetegnet ved høj styrke og god duktilitet.


Termisk raffinering: Generelt kaldes varmebehandlingsmetoden kombineret med slukning og høj temperaturhærdning termisk raffinering, som i vid udstrækning anvendes på forskellige vigtige konstruktionsdele, især forbindelsesstænger, bolte, gear og aksler, der arbejder under skiftebelastning. Den tempererede sorbit har bedre mekanisk egenskab end normaliseret sorbit af samme hårdhed. Dens hårdhed afhænger af tempereringstemperaturen og vedrører stabiliteten af ​​temperering og sektionsdimension af emnet og er generelt HB200-350.

内容 .jpg

2.Produktspecifikationer for quenched og tempereret cylinderstang

I en generel forstand er slukning en form for varmebehandling udført på forskellige typer stål. Selvom der findes en speciel varmebehandlingscyklus for hver ståltype, involverer termisk raffinering varmebehandlingsprocessen i almindelighed opvarmning af kulstofstål til mekaniske strukturer med et større end 0,3% kulstofindhold sammen med legeret stål, indtil de når austenitområdet omkring 850 grader Celsius . Derefter afkøles de hurtigt af vand eller olie, der omdanner dem til en martensitstruktur.


Tempering er en varmebehandling, der bruges til at give sejhed til stål, der er hærdet gennem slukning. Fra en martensitstruktur genopvarmes stålet til mellem 550 og 650 grader Celsius. Afkøling udføres derefter, når strukturen bevarer denne temperatur i en bestemt forudbestemt tidsperiode.


Afkøling og temperering af varmebehandling anvendes til at justere stålets mekaniske egenskaber med hele serien af ​​processer, der kaldes termisk raffinering varmebehandling.

(Selvom stålets hårdhed vil stige ved at slukke alene, bliver temperering generelt udført for at opnå større modstandsdygtighed, da sejhed vil falde som følge af slukning.)

karakter 304 rustfrit stål, 316 rustfrit stål, 630 rustfrit stål, CK45, S45C, 1045, 16Mn, Q345D, ST52, 40Cr, 41Cr4, SCr440, 5140, 42CrMo, 42CrMo4, SCM440, 4140
Uden diameter tolerance F7 - f8 (andre tolerancer kan tilpasses)
Overflade ruhed Ra0.2-0.4
Hård kromtykkelse 0,015 - 0,025 mm
Overfladehårdhed HV700-1150
rethed 0,05 - 0,10 m / m
Standard længde 1- 6 m
Pakke Bundle med stålstrimmel og strikstrimmel eller trækasse
Bevarelse Anti rustolieret belægning på indersiden og ydersiden af ​​overfladen, plastikperler i begge ender
Virkningstest -20 ° C, 27 J (kun for specielle krav)

图片 2.png

3. Vores fordele i Manufacturing Quenched og Tempered Steel Rod

en. Omfattende produktionserfaring : Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på 10 år.

b. Komplet produktionsfaciliteter : eje præcision centerless slibemaskine, retting maskine, fin polering maskine, præcisions drejebænk, fræsning og boremaskine, rulle presse og andet avanceret udstyr. Vores teknikere vil regelmæssigt planlægge vedligeholdelse på disse maskiner for at sikre, at de fungerer godt.

c. Højkvalitets råmateriale: Vi vælger primært råmaterialer fra storstålfabrik, såsom TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, som er den bedste og største råvareproducent i Kina.

d. Strenge fysiske / kemiske testprocedurer : opfylder kravene til produktdesign og -proces, der giver pålidelige testdata.

e. Kort leveringstid: Hvis en beholder 15-20 dage. Vi lager også nogle standardstørrelser af rør og stænger, hvis du har brug for 3-5 stk., Kan vi levere snart.

f. Sikker pakning : rustfrit olie spredes på rør og stænger inden afsendelse, plastikhætter på rørenden for at beskytte indersiden, hver stang beskyttes med pap. Endelig pakket med seaworthy pakke eller i trækaske.

g. Bedste eftersalgsservice: Over 60% sælges til Sydøstasien, Mellemøsten og Europa, og alle produkter er tillid til hos indenlandske og udenlandske kunder.

4. Hovedudstyr til fremstilling af afkølet og tempereret stang

活塞杆 1.jpg

5. Afprøvning af afkølede og tempererede stempelstænger

活塞杆 2.jpg

6. Stempelstangs pakninger

活塞杆 3.jpg

7. FAQ

Q1: Kan dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning i lang tid.

Q3.Hvad om transpotation?

Vi kan tage enhver form for transpotation i henhold til kundens efterspørgsel.

Du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, du ville være tilfreds med vores service.

Kontakt nedenfor:

Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd

Att: Mr.Min

Telefon: + 86-18921387058

Tlf: + 86-510-83050629

Fax: + 86-510-83050596

Web: www.honedtubing.com

Email: sales@wxlongchen.com

Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen

Wuxi Longchen har været engageret i quenched og tempereret stempelstang quenched og tempereret cylinder rod solid løsning rustfrit stål rod i mange år som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Hot Tags: Slået og tempereret stempelstang Slået og tempereret Cylinderstang Fast løsning Stainless Steel Rod, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, fremstillet i Kina
Undersøgelse

Du kan også lide