Stainless Steel Precision Stempelstang Hårdt Forkromet Hulstempel Stangstang For Hydrauliske Pneumatiske Cylindre

Stempelstang i rustfrit stål har høj korrosionsbestandighed, styrke og slidstyrke for at holde høj effektivitet. Det kan anvendes under de forhold, der er underlagt oxidation.

Produktdetaljer

1. Kort introduktion til rustfrit stempelstang

Produktoverfladen er specielt jordet og behandles ved hård forkromningsteknologi, og så er den spejlpoleret, med egenskaber for friktionsmodstand og korrosionsbestandighed. Stempelstængerne kan bruges som styrestænger og stænger til alle slags luftcylindre, oliesylindere, emballeringsmaskiner, træbearbejdningsmaskiner, tekstilmaskiner, tryk- og farvemaskiner, støbemaskiner, sprøjtestøbemaskiner og andre maskiner mv. .

Stempelstang i rustfrit stål har høj korrosionsbestandighed, styrke og slidstyrke for at holde høj effektivitet. Det kan anvendes under de forhold, der er underlagt oxidation.

内容 .jpg


2. Specifikationer for Stainless Steel Cylinder Rod

304 rustfrit stål er den mest almindelige form for rustfrit stål, der anvendes over hele verden, hovedsageligt på grund af dets fremragende korrosionsbestandighed og værdi. Den indeholder mellem 16 og 24 procent chrom og op til 35 procent nikkel, såvel som små mængder kul og mangan.

Sammenlignet med 304 rustfrit stål har 316 stål et lavere indhold af Cr, og højere indhold af Ni og Mo (2% -3% højere). Det har derfor højere korrosionsbestandighed og kan anvendes i kemiske og havvandsmiljøer.

Grade 630 rustfrit stål er martensitiske rustfrit stål, der er præcipiteret hærdet for at opnå fremragende mekaniske egenskaber. Disse stål opnår høj styrke og hårdhed efter varmebehandling. Varmen og korrosionsbestandigheden i klasse 630 svarer til den i klasse 304 stål. Disse karakterer betegnes også almindeligvis som klasse 17-4PH.

en. Materiale: 304 rustfrit stål, 316 rustfrit stål, 630 rustfrit stål

b. Uden diameter tolerance: f7 - f8 (andre tolerancer kan tilpasses)

c. Overflade ruhed: Ra0.2-0.4

d. Hård kromtykkelse: 0,015 - 0,025 mm

e. Overfladehårdhed: HV700-1150

f. Rigtighed: 0,05 - 0,10 m / m

g. Standard længde: 1-6 m

3. Vores fordele

en. Omfattende produktionserfaring: Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på 10 år.

b. Komplet produktionsfaciliteter: eje præcision centerless slibemaskine, retting maskine, fin polering maskine, præcisions drejebænk, fræsning og boremaskine, rulle presse og andet avanceret udstyr. Vores teknikere vil regelmæssigt planlægge vedligeholdelse på disse maskiner for at sikre, at de fungerer godt.

c. Højkvalitets råmateriale : Vi vælger primært råmaterialer fra storstålfabrik, såsom TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, som er den bedste og største råvareproducent i Kina.

d. Strenge fysiske / kemiske testprocedurer: opfylder kravene til produktdesign og -proces, der giver pålidelige testdata.

e. Kort leveringstid : Hvis en beholder 15-20 dage. Vi lager også nogle standardstørrelser af rør og stænger, hvis du har brug for 3-5 stk., Kan vi levere snart.

f. Sikker pakning: rustfrit olie spredes på rør og stænger inden afsendelse, plastikhætter på rørenden for at beskytte indersiden, hver stang beskyttes med pap. Endelig pakket med seaworthy pakke eller i trækaske.

g. Bedste eftersalgsservice : Over 60% sælges til Sydøstasien, Mellemøsten og Europa, og alle produkter er tillid til hos indenlandske og udenlandske kunder.

4. Hovedudstyr


image003.jpgimage005.jpgimage007.jpg
Centerless Slibemaskine Burnishing Machine Skæreautomat
image009.jpgimage011.jpg6362985352275144783749580.png

Boring & Fræsemaskine

image015.jpg
Rettemaskine Stor kompressor Peeling Machine


5. Test af rustfrit stålstempelstang

image017.jpgimage019.jpg Dimensionstestning
image021.jpgimage023.jpg Overflade test
image025.jpgimage027.jpg Kemisk analyse Test
image029.jpgimage031.jpg Mekanisk test
image033.jpgimage035.jpg

Hårdhedstest

(Chrome plade test)

6. Stempelstangs pakninger

图片 4.png

图片 5.png

image041.jpg

图片 6.png

7. FAQ

Q1: Kan dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning i lang tid.

Q3.Hvad om transpotation?

Vi kan tage enhver form for transpotation efter kundens efterspørgsel.

Du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, du vil være tilfreds med vores service.

Kontakt nedenfor:

Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd

Att: Mr.Min

Telefon: + 86-18921387058

Tlf: + 86-510-83050629

Fax: + 86-510-83050596

Web: www.honedtubing.com

Email: sales@wxlongchen.com

Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsenWuxi Longchen har været engageret i rustfrit stål præcision stempelstang hårdt forkromet hult stempelstang stål stang til hydrauliske pneumatiske cylindre i mange år som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Undersøgelse

You Might Also Like